Päiväkodit Järvenpää

Ensimmäinen Touhulan yksityinen päiväkoti Järvenpäässä perustettiin 2016 Vihtakadun koulun yhteyteen ja elokuussa 2017 se sai rinnalleen uutukaisen Touhula Järvenpään, joka sijaitsee Lepolan alueella. Touhulan päiväkodit Järvenpäässä ja lähikunnissa näet yllä avautuvassa kartassa. Päivähoitopaikan hakeminen yksityiseen päivähoitoon sujuu helposti: klikkaa kartalta haluamasi päiväkoti ja täytä hakemus netissä.

Lue lisää

Touhulan päiväkodit Järvenpäässä

Päivähoitopaikan valinta perheille on usein sijaintiin perustuva päätös. Arki on helpompaa, kun päiväkoti on lähellä kotia tai asiointi- tai työmatkan varrella. Lapsen hoitoon tuominen Touhulaan on helppoa ja joustavaa niin omalla autolla kuin julkisillakin. Touhula Järvenpää sijaitsee Ainolan junaseisakkeen vieressä. Touhula Vihtakadun lapset taas voivat päiväkotiuran jälkeen jatkaa Vihtakadun koululla tutussa ympäristössä. Päiväkotimme ovat avoinna pääsääntöisesti aamuseitsemän ja iltaviiden välillä. Jos tarvitset lapsellesi laajempaa hoitoaikaa, mainitsethan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajalle.

Touhulassa on tilaa liikkua

Touhulan yksityiset päiväkodit Järvenpäässä ovat keskittyneet liikuntateemaan. Erillisten liikuntatuokioiden lisäksi liikunnallinen päiväkotipäivä muodostuu ulkoilun ja sisäleikkien yhteydessä tapahtuvan liikunnan lomassa sekä siirtymätilanteissa. Touhulan päiväkodeissa liikuntaa toteutetaan pitkin päivää niin, että se on läsnä kaikissa oppimisalueissa. Touhula Järvenpään täysin uudet päiväkotitilat on suunniteltu niin, että ne innostavat lasta liikkumaan omatoimisesti. Touhulan yksityiset päiväkodit täydentävät Järvenpään kunnallisen varhaiskasvatuksen palveluja liikuntateemalla. Toteutamme uutta valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Päiväkodin ympäristö tutuksi

Kävelyretkillä päiväkotien lähimaastoon lapset pääsevät tutkimaan, kohtaamaan ja ihastelemaan luonnon pieniä ihmeitä. Touhulan päiväkotien lapset tekevät usein retkiä lähipuistoihin, liikuntakentille tai ulkoilureiteille. Luonnossa tapahtuva liikunta antaa samalla pohjaa ja keinon myös luonto- ja ympäristökasvatukselle. Meille Touhulassa olennaista onkin toiminnan elämyksellisyys ja monipuolisuus. Viereisen koulun jumppasali on Vihtakadun lasten käytössä, ja lapset pääsevät talviurheilulajien, kuten luistelun ja hiihdon pariin ihan päiväkodin pihapiirissä.

Päiväkodin hoitomaksut ja hoitoajat

Touhulan yksityiset päiväkodit Järvenpäässä tarjoavat kokopäivähoidon lisäksi myös joustavia päivähoidon ratkaisuja, kuten osa-aikahoitoa. Tiedustelethan osa-aikaisen hoidon saatavuutta suoraan toivomastasi päiväkodista ennen hakemuksen tekemistä. Järvenpään kaupunki on ottanut elokuussa 2017 käyttöön varhaiskasvatuksen palvelusetelin ja tuntiperusteisen hoitoajan. Päivähoidon hinta muodostuu hoidon tarpeen (hoitoajan) mukaan kaupungin palvelusetelinä maksamasta tuesta päiväkodille ja perheelle maksettavaksi jäävästä asiakasmaksusta. Päivähoitomaksu on saman suuruinen kuin kunnallisessa päivähoidossa.

Tervetuloa tutustumaan Touhulaan!

Jos tarvitset päivähoitopaikkaa Järvenpäästä, tutustu Touhulan päiväkoteihin! Perheet ovat meille aina tervetulleita – tulkaa yhdessä lapsenne kanssa käymään Touhulassa. Valitse haluamasi päiväkoti yllä olevasta kartasta tai päiväkotien listasta, klikkaa avautuvaa päiväkodin korttia ja valitse ”Varaa tutustumiskäynti”.