Päiväkodit Kirkkonummi

Touhulan ensimmäinen yksityinen päiväkoti Kirkkonummella perustettiin 2014. Nykyään Touhulan päiväkoteja on Kirkkonummella jo kaksi: Touhula Kirkkonummi Jerikonmäellä ja Touhula Sarvvik. Kolmas Touhula-päiväkoti avataan tammikuussa 2018 Laajakallion alueelle. Touhulan päiväkodit Kirkkonummella ja lähikunnissa näet yllä avautuvassa kartassa. Päivähoitopaikan hakeminen yksityiseen päivähoitoon sujuu helposti: klikkaa kartalta haluamasi päiväkoti ja täytä hakemus netissä.

Lue lisää

Touhulan päiväkodit Kirkkonummella

Kirkkonummella Touhulan päiväkodit sijaitsevat mukavasti eri puolilla kuntaa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Päivähoitopaikan valintaan vaikuttaa usein hyvä sijainti. Kun päiväkoti on lähellä kotia tai työmatkan varrella, on arki sujuvampaa. Lapsen hoitoon tuominen Touhulaan on helppoa ja joustavaa. Päiväkoteihimme pääsee helposti niin omalla autolla, joukkoliikenteellä kuin kevyen liikenteen väyliä pitkin. Päiväkotimme ovat avoinna pääsääntöisesti aamuseitsemän ja iltaviiden välillä. Jos tarvitset lapsellesi laajempaa hoitoaikaa, mainitsethan asiasta hakuvaiheessa.

Liikkumiselle ja leikille on aina aikaa ja tilaa

Touhulan yksityiset päiväkodit Kirkkonummella ovat liikuntateemapäiväkoteja. Erillisten liikuntatuokioiden lisäksi liikunnallinen päiväkotipäivä muodostuu ulkoilun ja sisällä omaehtoiseen leikkiin kuuluvan liikkumisen kautta sekä siirtymätilanteissa. Liikunta on läsnä kaikissa oppimisalueissa. Touhulan yksityinen päiväkotitoiminta täydentää Kirkkonummen varhaiskasvatuksen palveluja liikuntateemalla. Touhulan omien painotusalueiden lisäksi jokaisessa päiväkodissa toteutuvat luonnollisesti myös uuden valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman tavoitteiden mukaisesti kaikki muutkin varhaiskasvatuksen osa-alueet.

Kävelyretkillä päiväkodin lähimaaasto tutuksi

Päiväkodit tekevät retkiä viikoittain lähileikkipuistoihin, metsään, liikunta-alueille tai rannalle. Kävelyretkillä päiväkotien lähimaastoon lapset pääsevät tutkimaan, kohtaamaan ja ihastelemaan luonnon pieniä ihmeitä. Kirkkonummella meri on lähellä, eikä se jää lapsillekaan vieraaksi. Luonnossa liikkuminen antaa samalla pohjaa ja keinon myös luonto- ja ympäristökasvatukselle. Touhulassa olennaista onkin toiminnan elämyksellisyys ja monipuolisuus.

Elämyksiä ja virikkeitä arkeen

Haluamme tuoda päiväkotiemme arkeen elämyksiä ja virikkeitä. Touhula Kirkkonummen lapset ovat innokkaita osallistumaan talon yhteisiin tempauksiin: teatteriesityksiin, lauluhetkiin ja kalenterivuoden juhliin, kuten sadonkorjuujuhlaan. Retkiä tehdään luonnon lisäksi myös Kirkkonummen keskustaan erilaisten palvelujen äärelle, kuten kirjastoon samalla kotiseutuun tutustuen. Sarvvikin päiväkodissa on kuukausittain leivontapäivä, jossa kokeilluista resepteistä kootaan oma keittokirja myös perheiden hyödynnettäväksi. Touhutorstaisin koko päiväkodin väki ja mahdollisuuksien mukaan myös lasten vanhemmat ja perheen muut lapset pääsevät liikkumaan päiväkodin pihalla.

Päivähoitomaksut ja hoitoajat

Touhulan yksityiset päiväkodit Kirkkonummella tarjoavat kokopäivähoidon lisäksi myös joustavia päivähoidon ratkaisuja, kuten esiopetusta ja osaviikkosopimuksia. Tiedustelethan osa-aikaisen hoidon saatavuutta suoraan toivomastasi päiväkodista ennen hakemuksen tekemistä. Kirkkonummella yksityinen päivähoito järjestetään Kelan yksityisen hoidon tuen kautta. Päivähoitomaksu muodostuu vanhempien maksamasta asiakasmaksun osuudesta, hoitorahasta ja Kelan tulosidonnaisesta lisäosasta. Vanhempien maksama päivähoitomaksu on ylimmillään sama kuin kunnallisessa päivähoidossa.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Jos tarvitset päivähoitopaikkaa Kirkkonummelta, tutustu Touhulan päiväkoteihin! Perheet ovat meille aina tervetulleita – tulkaa yhdessä lapsesi kanssa käymään Touhulassa. Valitse päiväkoti yllä olevasta kartasta tai päiväkotien listasta, klikkaa avautuvaa päiväkodin korttia ja valitse ”Varaa tutustumiskäynti”.