Espoo

Touhula Palolampi

Touhula Palolampi avattiin tammikuussa 2015. Päiväkodin viihtyisissä sekä lasta liikkumaan innostavissa tiloissa temmeltää neljä lapsiryhmää. Tilat ovat myös helposti muunneltavissa liikkumisen ja leikkien mukaan.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkodissamme painottuvat leikin ja liikunnan lisäksi luonto ja säännölliset metsäretket. Isompien lasten suosikkipuuhaa ovat sähly ja jalkapallo, rakenteluleikit ja erilaiset hippaleikit, joista jäämies on ehdoton lasten suosikki. Päiväkotimme pienimmät nauttivat yhteisistä liikunta- ja lauluhetkistä sekä temppuradoista. Meillä on oma aidattu metsäpiha, jossa leikimme metsäleikkejä tai järjestämme seikkailuratoja lapsille ja perheille.

Päiväkodissamme retkeillään usein päiväkodin vieressä sijaitsevaan Palolammen metsään. Hyödynnämme myös Kauklahden ympäristöä erilaisten retkien muodossa, lähellä oleva Palttinan puisto on mukavan matkan päässä, samoin muutamat urheilukentät. Talvella pääsemme hiihtämään suoraan päiväkodin portilta Palolammen kuntoradalle ja myös luistelemaan lammen jäälle. Päiväkodilla vierailee kirjastoauto kerran kuussa. Päiväkotimme lapsilla on mahdollisuus osallistua myös Espoon tanssiopiston tanssitunneille.

Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat vanhempainkahvit kerran kuukaudessa, juhlapäiviin liittyvät liikunnalliset tapahtumat lapsille ja perheille sekä isovanhempien päivä. Ryhmät touhuavat myös keskenään- leikkejä, laulua, liikkumista ja retkiä yhdessä!

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Espoossa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Palolampi

Palolammentie 6
02780 Espoo

Aukioloajat

Ma–Pe 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

palolampi@touhula.fi

TI

Terhi Ingström

Päiväkodin johtaja

050 374 8490
terhi.ingstrom@touhula.fi

Arkisin klo 13:15-14:15

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Kokopäiväsopimus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Esiopetus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päivähoidon hinta muodostuu yksityisen hoidon tuesta, yksityisen hoidon tuen kuntalisästä sekä vanhempien maksamasta päivähoitomaksusta. Tulosidonnainen yksityisen hoidon tuen hoitolisä vähentää päivähoitomaksun määrää. Yksityisen hoidon tukea haetaan Kelalta. Lisätietoja voit kysyä päiväkodin johtajalta.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.