Jyväskylä

Touhula Amiraali

Äijälänrannassa sijaitsevan Touhula Amiraalin tilat ovat mukavat, monipuoliset ja sisustukseltaan merihenkiset. Päiväkodin pihalla on paljon tilaa seikkailulle; sulan aikaan pelataan pallopelejä ja talvella pihalle tehdään luistinrata.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat seikkailu, liikunta ja musiikki. Meillä jokainen huomioidaan yksilönä ja hänen kasvuaan ja kehitystään tuetaan. Jokainen lapsi ja perhe on meille tärkeä aarre. Musiikki on joka päivä läsnä jollain tavoin. Amiraalissa päiväkotipäivään kuuluu myös monipuolista ohjattua liikuntaa, jonka lisäksi lapsi saa liikkua omaehtoisesti.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat erilaiset pelit, temppuradat sekä leikkiminen. Talvella lapset tykkäävät mäenlaskusta ja kesällä hiekkaleikeistä. Eskarilaiset ovat erityisen innokkaita näytelmäprojektistaan, joka on lähtenyt liikkeelle heidän omasta innostuksestaan. Sisällä lapset tykkäävät kovasti Laivan puolella olevasta Laguunista, jossa koko lattia on peitetty jumppapatjoilla. Laguunissa on mukava touhuta ja heitellä palloja.

Päiväkodissamme retkeillään lähelle ja kauas. Kävelymatkan päässä on suosittu retkikohde järven ranta, jonka läheisellä kentällä voimme puuhastella monenmoista, kuten esimerkiksi harjoitella yleisurheilutaitoja. Rannan läheisyydessä on myös lintutorni. Läheltämme löytyy myös leikkipuisto Riemuranta, johon kaikista pienimmätkin seikkailijat jaksavat retkeillä. Metsäkin löytyy kävelymatkan päästä. Teemme myös yhteistyötä Väinölän perhekodin kanssa. Olemmekin monesti vierailleet heidän kodassaan, käyneet katsomassa lampaita ja kanoja tiluksilla ja nikkaroineet Väinölän verstaassa.

Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat perheiden yhteiset aamupalat ja hakukahvit. Erityinen kiva tapahtuma on Hullut Päivät, jolloin yhden päivän ajaksi kaikki muuttuu päälaelleen ja tehdään kaikkea mukavaa; esimerkiksi talven keskelle luodaan yhtäkkiä kesä!

Amiraalissa jokainen päivä on seikkailu!

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Jyväskylässä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Amiraali

Äijälänrannantie 5
40520 Jyväskylä

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

pkamiraali@touhula.fi

SA

Susanna Anttila-Viikki

Päiväkodin johtaja

044 987 1031
susanna.anttila-viikki@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Tuntisopimus

  0-84 h/kk

  85-107 h/kk

  108-130 h/kk

  131-150 h/kk

  yli 150 h/kk

 • Esiopetus

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Jyväskylässä on käytössä päivähoidon palveluseteli ja hoitoaikaan perustuva maksujärjestelmä. Palveluseteliä haetaan sähköisesti Jyväskylän kaupungin verkkosivuilta.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.