Jyväskylä

Touhula Meritähti

Touhula Meritähden avarat ja valoisat tilat luovat toimivat puitteet pienten tähtien sisäpuuhille! Päiväkodin piha sekä ympäristö mahdollistavat erilaisten liikuntamuotojen harrastamisen sekä seikkailemisen myös ulkona.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme läheltä löytyy liikuntapaikkoja, joita hyödynnämme ahkerasti. Vieressä sijaitseva Tikan koulu mahdollistaa kurkistuksen koulumaailmaan jo eskarivuoden aikana. Toiminnassamme painottuvat liikunta, musiikki sekä seikkailu. Liikumme päivittäin vähintään kaksi tuntia aktiivisesti niin sisällä kuin ulkonakin ja liikuntavälineet ovat lasten vapaassa käytössä koko ajan. Seikkailijoidemme lempipuuhia ovat pallopelit ja temppuradat kannella, majaleikit märssykorissa ja kotisleikit keskikannella.

Päiväkodissamme retkeilemme paljon sekä ryhmittäin että koko talon voimin. Seikkailemme lähialueiden metsissä sekä Tikan rannassa kaikkina vuodenaikoina. Käymme lasten kanssa myös Yrttisuon urheilukentällä tutustumassa eri liikuntalajeihin sekä viikoittain Graniitin judosalissa. Tarjoamme päiväkodissamme koko perheelle esimerkiksi yhteisiä aamupaloja Meritähden Messissä sekä hakukahveja Meritähden terassilla. Meritähdessä jokainen lapsi kohdataan yksilönä ja arjen seikkailuissa välittyy iloinen sekä positiivinen fiilis. Lisäksi meillä on iloinen ja heittäytyvä henkilökunta.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Jyväskylässä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Meritähti

Toritie 24
40520 Jyväskylä

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

pkmeritahti@touhula.fi

KK

Kaisa Kuronen

Päiväkodin johtaja

045 872 2424
sanna-kaisa.kuronen@touhula.fi

Arkisin klo 12:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Tuntisopimus

  0-84 h/kk

  85-107 h/kk

  108-130 h/kk

  131-150 h/kk

  yli 150 h/kk

 • Esiopetus

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Jyväskylässä on käytössä päivähoidon palveluseteli ja hoitoaikaan perustuva maksujärjestelmä. Palveluseteliä haetaan sähköisesti Jyväskylän kaupungin verkkosivuilta.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.