Jyväskylä

Touhula Ruorimestari

Touhula Ruorimestari sijaitsee Jyskässä Päijänteen läheisyydessä. Päiväkodin tilat ovat yli 3-vuotiaiden Laiva ja alle 3-vuotiaiden Majakka. Lisäksi yhteisessä käytössä on Kansi eli suuri jumppasali. Päiväkodin piha on iso ja siellä on tilaa seikkailla ja liikkua! Löytyypä sieltä myös kiipeilytelinekin.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat liikunta, seikkailu ja musiikki. Meillä lapsia kannustetaan liikkumaan eri tilanteissa pitkin päivää. Iso jumppasalimme on päivittäisessä käytössä ja käytäville saa tehtyä hienoja temppuratoja. Seikkailemme päivittäin eri ympäristöissä, niin sisällä kuin ulkonakin. Musiikki on läsnä päivittäisessä arjessamme. Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat salissa temppuilu, tanssiminen, rakentelu, ulkoilu omassa pihassa sekä retket lähiympäristöön.

Päiväkodin läheisyydestä löytyy erinomaiset maastot seikkailulle ja motoristen perustaitojen harjoittelulle. Jokaisella ryhmällä on retkipäivä vähintään kerran viikossa. Kesäisin retkeilemme lähellä olevalle rannalle tarkkailemaan veneitä. Talvella laskemme mäkeä, hiihdämme sekä luistelemme. Päiväkodissamme on tilaa leikille, liikunnalle, seikkailulle, musiikille ja luovuudelle. Jokaiselle aarteelle annetaan mahdollisuus löytää omat vahvuutensa. Jokaista lasta kunnioitetaan ja tämän kasvua vieläkin häikäisevämmäksi jalokiveksi tuetaan yksilöllisesti. Meillä jokainen lapsi on aarre.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Ruorimestari

Sievisenmäentie 18
40420 Jyväskylä

Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30-17.00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

pkruorimestari@touhula.fi

SA

Susanna Anttila-Viikki

Päiväkodin johtaja

044 987 1031
susanna.anttila-viikki@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Tuntisopimus

  0-84 h/kk

  85-107 h/kk

  108-130 h/kk

  131-150 h/kk

  yli 150 h/kk

 • Esiopetus

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Jyväskylässä on käytössä päivähoidon palveluseteli ja hoitoaikaan perustuva maksujärjestelmä. Palveluseteliä haetaan sähköisesti Jyväskylän kaupungin verkkosivuilta.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.