Kempele

Touhula Pikku-Proffa

Kempeleen Vihiluodossa sijaitseva Touhula Pikku-Proffa on erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Ouluun, Oulunsaloon ja Kempeleeseen Lentokentäntien varrella. Tilat ovat valoisat, kodinomaiset sekä pienryhmille hyvin soveltuvat.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat liikunta- ja seikkailukasvatus.  Meillä lapset liikkuvat aktiivisesti vähintään kaksi tuntia päiväkotipäivän aikana ja liikunta kulkee mukana kaikissa päivän toiminnoissa.

Päiväkodissamme toteutetaan arkimontessoripedagogiikkaa. Lapset kasvavat itsenäisiksi ja luottavaisiksi sekä oppivat arjen askareita leikin ja ihan oikeidenkin tehtävien kautta, lapsilähtöisesti ja lasten omien toiveiden mukaisesti. Päiväkodissamme kaikki ovat tuttuja toisilleen ja meillä vallitsee lämmin yhteishenki ja yhteinen huumori.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat erilaiset hippaleikit, auto-, rakentelu-, eläin- ja barbileikit. Lapset tykkäävät myös mielikuvitusleikeistä, askartelusta sekä roolivaatteisiin pukeutumisesta.

Päiväkodissamme retkeillään Vihiluodon luonnonkauniilla alueella ja metsämörriretket taittuvat iloisesti lähimetsään. Käymme lasten kanssa myös lähialueen leikkipuistoissa, luistelemassa sekä hiihtämässä. Vierailemme myös katsomassa lampaita ja tutkimme luontoa lintutornista käsin. Lasten mielestä parasta ovat olleet makkaranpaistoretket kodalle, meren rantaan sekä erilaiset seikkailurastit matkan varrella. Päiväkotimme säännöllisiä tapahtumia ovat kevät- ja joulujuhlat, isovanhempien juhla, Varpaat vauhtiin-kampanja sekä lasten ja vanhempien yhteinen liikuntapäivä.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kempeleessä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Pikku-Proffa

Vihipellontie 1
90440 Kempele

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

pikku-proffa@touhula.fi

JO

Johanna Oikarinen

Päiväkodin toiminnanjohtaja

050 374 9822
johanna.oikarinen@touhula.fi

Arkisin klo 12:30-14:00

RS

Riikka Sipola

Päiväkodin pedagoginen johtaja

050 463 3950
riikka.sipola@touhula.fi

Arkisin klo 12:30-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • Kokopäiväsopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Kempeleen kunnan palveluseteli.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.