Kempele

Touhula TouhuVekara

Touhuilu on tärkeä osa tämän päiväkodin porukan arkea, onhan kyseessä liikuntapäiväkoti. Touhula TouhuVekarassa liikunnan pitää olla hauskaa puuhaa, josta jää hyvä mieli ja muistot jokaiselle.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Uudet, päiväkotitoimintaan suunnitellut tilat mahdollistavat lapsille ominaisen liikunnallisen toiminnan. Iloisen keltainen talo on kodikkaasti ja värikkäästi sisustettu, mikä lisää viihtyisyyttä. Liikunnallisuus on huomioitu sisätiloissakin esimerkiksi jumppasalien muodossa. Lisäksi piha-alue kannustaa lasta liikkumaan. Kiikut, kiipeilytelineet ja liukumäet on jaettu mukavasti kahdelle puolen pihaa, pienten ja isojen leikkeihin. Myös päiväkodin sijainti palvelee liikunnallisuutta, sillä läheltä löytyvät monipuoliset liikuntamaastot. Useat leikkipuistot, hiihtoladut sekä retkeilymaastot ovatkin suosikkikohteita päiväkotimme lapsille. Kerran kuussa vietämme toimintatorstaita, jolloin puuhailemme kaikkea mukavaa porukalla erilaisten touhujen merkeissä. Lapsille erityisen mieluisia ovat säännölliset retket metsiin ja muualle lähiympäristöön.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kempeleessä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula TouhuVekara

Nerolantie 3
90450 Kempele

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

touhu.vekara@touhula.fi

KK

Katja Kaarre

Päiväkodin johtaja

044 715 0245
katja.kaarre@touhula.fi

Ma-pe klo 9:00-15:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Kempeleen kunnan palveluseteli.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.