Kerava

Touhula Jokilaiva

Touhula Jokilaiva avasi ovensa täysin uusissa lasta liikkumaan innostavissa tiloissa tammikuussa 2017. Touhula Jokilaivan tiloissa seikkailee viisi lapsiryhmää. Päiväkodin tilojen suunnittelu on toteutettu liikunnan ehdoilla ja sisustus on seikkailuja rikastava. Päiväkodin ympäristö soveltuu hyvin seikkailuun ja liikunnallisiin leikkeihin.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat seikkailu, musiikki ja liikunta. Suunnittelemme toimintaamme aina seikkailullisin kiikarein, tukien sitä lauluin ja liikunnalla. Mahdollistamme vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa päivässä lapsillemme.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat liikunnalliset radat, laulaminen ja soittaminen, rakenteluleikit, askartelut sisällä ja ulkona liikunnalliset seikkailut oman pihan pikkumetsäalueella. Päiväkodissamme retkeillään viikoittain seikkailijoiden tason mukaan, aina pienten retkestä Majakan liikuntasaliin tai lähimetsään isojen retkeilyyn lähiympäristössä. Käymme lasten kanssa rohkeasti kohti seikkailua!

Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat kalenterin mukaan vaihtuvilla teemoilla tehtävä yhteistyö vanhempien kanssa. Meillä jokainen lapsi on aarre.

Tutustu myös toiseen Touhulan päiväkotiin Keravalla.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Jokilaiva

Ahjontie 3
04220 Kerava

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

pkjokilaiva@touhula.fi

Antti Arokoski

Päiväkodin johtaja

050 330 1874
antti.arokoski@touhula.fi

Arkisin klo 8:00-16:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Kokopäivähoito 15 pv/kk

 • Tuntisopimus

  25 h/vko

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päivähoitomaksu koostuu Kelan yksityisen hoidon tuesta, yksityisen hoidon tuen kuntalisästä sekä vanhempien maksamasta asiakasmaksusta. Meillä on myös käytössä kunnan palveluseteli.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.