Kirkkonummi

Touhula Laajakallio

Avaamme Touhula Laajakallion Kirkkonummelle tammikuussa 2018. Päiväkoti saa täysin uudet, lasta liikkumaan innostavat tilat. Päivähoitopaikkaa Touhula Laajakallioon voi hakea jo nyt!

Hae päivähoitopaikkaa

Touhula palvelee Kirkkonummella kahden päiväkodin voimin. Mikäli tarvitset paikan ennen tammikuuta, voit aloittaa päivähoidon joko Kirkkonummen tai Sarvvikin Touhulassa ja siirtyä tammikuussa Touhula Laajakallioon.

Touhula Laajakallio tarjoaa veloituksetta päiväkodin lasten käyttöön Reiman sadevaatteet. Kaikille löytyy päiväkodilta sopivat, toimivat sadevarusteet, joiden huollosta ja puhtaanapidosta vastaa päiväkoti.

Touhulan liikuntapäiväkoti on täynnä hyvää energiaa. Innostamme lapsia liikkumaan monipuolisesti ja luovasti pitkin päivää. Liikunta on läsnä kaikissa oppimisalueissa, ja päivittäin lapsi pääsee kokeilemaan omia rajojaan ja kokemaan onnistumisen elämyksiä liikunnallisessa ympäristössä. Lapset myös oppivat ilmaisemaan itseään liikunnan keinoin. Luontaiselle liikkumiselle ja leikille on aina aikaa ja tilaa, niin ulkona kuin sisällä. Liikuntapäiväkodeissa lapset liikkuvatkin vähintään kaksi tuntia päivän aikana. Liikuntapäiväkodistamme kasvaa iloisia ikiliikkujia, jotka ovat löytäneet liikunnan riemun sekä reippaat ja terveelliset elämäntavat.

Ilo on leikkiä, liikkua, keikkua ja kiikkua.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kirkkonummella.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Laajakallio

Kotitontunkuja 18
02400 Kirkkonummi

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa palvelupäällikön/päiväkodin johtajan kanssa.

Varaa tutustumiskäynti Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.
SH

Sari Heinonen

Päiväkodin johtaja

050 572 3021
sari.heinonen@touhula.fi

Arkisin klo 12:30-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Tuntisopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Vanhempien maksama päivähoitomaksu on ylimmillään sama kuin kunnallisessa päivähoidossa.

Päivähoitomaksu koostuu vanhempien maksamasta päivähoitomaksusta, hoitorahasta, Kirkkonummi-lisästä ja mahdollisesta tulosidonnaisesta lisäosasta, jota perheen tulee hakea Kelalta (lomakkeet WH 1 ja WH 2). Kirkkonummi-lisää maksetaan kunnanvaltuuston päättämien periaatteiden mukaisesti. Vanhempien maksama päivähoitomaksu on ylimmillään sama kuin kunnallisessa päivähoidossa.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.