Kirkkonummi

Touhula Sarvvik

Touhula Sarvvik sijaitsee meren läheisyydessä luonnon keskellä Kirkkonummen ja Espoon rajalla. Päiväkodin tilat ovat uudet, viihtyisät ja helposti muunneltavissa toiminnan mukaan.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassamme painottuu liikunta. Kannustamme lapsia liikkumaan ja toimimaan aktiivisesti arjen pienimmissäkin hetkissä, kuten pukemistilanteissa, aamupiireissä, ruokailussa ja leikin lomassa. Henkilökuntamme kouluttautuu säännöllisesti ja ylläpitää osaamistaan.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat temppuradat, trampoliini, hyppiminen ja erilaiset leikit kuten liikennevalo- ja rakenteluleikit. Päiväkodissamme retkeillään lähipuistoissa ja meren rannassa vaihtuvia maisemia ihailemassa. Käymme lasten kanssa myös kirjastossa ja teemme yhteistyötä Touhula Kirkkonummen kanssa retkien myötä.

Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat kuukausittain järjestettävä leivontapäivä, josta kokoamme Sarvvikin omaa keittokirjaa perheiden hyödynnettäväksi. Meillä järjestetään myös vanhempien aamukahvit sekä torstaisin Touhutorstai, jossa liikutaan koko talon voimin pihalla ja tervetulleita ovat myös kotona olevat vanhemmat lapsineen.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kirkkonummella.

Lähetä yhteydenottopyyntöRyhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Sarvvik

Sarvvikintie 3
02450 Kirkkonummi

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

sarvvik@touhula.fi

KL

Katja Lukkari

Päiväkodin johtaja

050 461 9025
katja.lukkari@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Tuntisopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Vanhempien maksama päivähoitomaksu on ylimmillään sama kuin kunnallisessa päivähoidossa.

Päivähoitomaksu koostuu vanhempien maksamasta päivähoitomaksusta, hoitorahasta, Kirkkonummi-lisästä ja mahdollisesta tulosidonnaisesta lisäosasta, jota perheen tulee hakea Kelalta (lomakkeet WH 1 ja WH 2). Kirkkonummi-lisää maksetaan kunnanvaltuuston päättämien periaatteiden mukaisesti. Vanhempien maksama päivähoitomaksu on ylimmillään sama kuin kunnallisessa päivähoidossa.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.