Kotka

Touhula Ki-kiva

Touhula Ki-Kivan tilat ovat kodinomaiset sekä lämminhenkiset. Päiväkoti sijaitsee luonnon läheisyydessä ja ympäristö soveltuu hyvin liikkumiseen lasten kanssa.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkodissamme painottuu liikunta ja meillä lapset saavat päiväkotipäivän aikana vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa monipuolisesti niin sisällä kuin ulkonakin. Meillä liikunta näkyy päiväkotipäivän aikana myös erilaisissa siirtymätilanteissa sekä toimintatuokioilla.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat jalkapallo, koripallo ja sähly, rekkaralli sekä koti- ja rakenteluleikit. Ulkona lasten suosikkeja ovat luistelu, hiihto ja retkeily metsässä. Luistelurata ja hiihtolatu sijaitsevatkin päiväkodin pihapiirissä. Kesäisin käymme läheisellä leikkikentällä ja teemme kävelyretkiä lähimaastossa. Käymme lasten kanssa teatterissa ja mahdollisuuksien mukaan hyödynnämme myös kaupungin muuta kulttuuritarjontaa. Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat isovanhempien päivä sekä äitien ja isien päivät.

Päiväkodissamme ei ole kiinteitä lapsiryhmiä vaan sisarukset voivat olla tarvittaessa yhdessä, vaikka koko päivän.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kotkassa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Ki-kiva

Jokipolku 1 b
48710 Kotka

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

ki-kiva@touhula.fi

KJ

Kirsi Jormakka

Päiväkodin johtaja

050 590 8359
kirsi.jormakka@touhula.fi

Arkisin klo 12:00-16:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Tuntisopimus

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Kotkan kaupungin palveluseteli. Palvelusetelistä ja sen arvosta löytyy lisätietoa Kotkan kaupungin sivuilta. Asiakasmaksumme on sama kuin päivähoitomaksu kunnallisessa päivähoidossa.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.