Kotka

Touhula Sukkela

Touhula Sukkela sijaitsee Kaunismäenkadulla Kotkassa rauhallisella kerrostaloalueella, lähellä Karhulan keskustaa. Päiväkodissa on tilaa touhuta sekä leikkiä. Sukkelan tilat ovat monikäyttöiset ja muuntautuvat käden käänteessä temppuradaksi tai tanssilattiaksi.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat liikunnan ohella lapsen mielikuvituksen ja leikin tukeminen. Meillä luetaan päivittäin satuja ja esitämme teatteria lähes viikoittain. Päiväkotimme lasten lempipuuhaa ovat retket, erityisesti liikuntasaleille, joissa saa juosta ja temmeltää vauhdilla. Tanssiminen ja erilaiset laululeikit ovat myös todella suosittuja ja laulamme aina tilaisuuden tullen.

Päiväkotimme avaralla pihalla lapsilla on tilaa leikkiä ja liikkua. Omalta pihaltamme löytyy hiekkalaatikko ja kiipeilyteline. Kävelymatkan päässä päiväkodista on Kolmikulman leikkikenttä, jossa voimme käydä laskemassa liukumäkeä tai keinumassa. Heti päiväkotimme aidan vierestä löytyy myös pieni kävelypuisto ja metsäpalsta, jossa käymme kävelyretkillä tai järjestämme erilaisia tehtävärastiratoja. Ulkoilemme sekä retkeilemme paljon ja käytössämme on Käpylän kamppailukeskuksen painisali sekä Seuratalo Sammon liikuntasali.

Päiväkodissamme vietetään vuodenaikoihin liittyviä juhlia. Tärkeitä ovat myös isovanhempien päivä, sekä isien ja äitien iltapäivät. Teemme päiväkodissamme paljon asioita yhdessä koko päiväkodin kanssa ja vietämme pienten ja isojen kesken yhteisviikkoja, jotka pyörivät jonkin teeman ympärillä.

Päiväkodissamme ei ole kiinteitä lapsiryhmiä vaan sisarukset voivat olla tarvittaessa yhdessä, vaikka koko päivän.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kotkassa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Sukkela

Kaunismäenkatu 2
48600 Kotka

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

sukkela@touhula.fi

KJ

Kirsi Jormakka

Päiväkodin johtaja

050 590 8359
kirsi.jormakka@touhula.fi

Arkisin klo 12:00-16:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Tuntisopimus

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Kotkan kaupungin palveluseteli. Palvelusetelistä ja sen arvosta löytyy lisätietoa Kotkan kaupungin sivuilta. Asiakasmaksumme on sama kuin päivähoitomaksu kunnallisessa päivähoidossa.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.