Kuopio

Touhula Märssykori

Kuopion Saaristokaupungissa Sipulikadulla sijaitseva Touhula Märssykori tarjoaa merihenkisiä seikkailuja koko perheelle! Päiväkodin tilat ovat mukavat ja sisustukseltaan merihenkiset. Leikkeihin antavat rauhan erikokoiset pienryhmätilat, jossa vain mielikuvitus on leikin rajana. Päiväkodin pihassa on uudenaikaiset ja turvalliset ulkoleikkivälineet. Talvisin pihassa voi laskea mäkeä ja kesäisin pelata vaikka sählyä ja koripalloa.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Märssykorin purjehdusseikkailuja tahdittavat seikkailu, musiikki ja liikunta ammattitaitoisen ja innostuneen henkilökunnan luotsaamana. Koordinaatit purjehdukseen löytyvät vuosittaisesta toimintasuunnitelmasta, jossa on otettu huomioon kokonaisvaltaisesti lapsen kehitys ja kasvu ikätasoisesti.

Päiväkotimme sijaitsee lähellä Jynkänvuoren ja Pölläkänlahden ulkoilumaastoja. Hyödynnämme näitä luonnon omia leikkipaikkoja useamman kerran viikossa niin esikouluikäisistä Timanteista juuri päivähoitotaipaleensa aloittaneisiin Kultahippuihin. Ulkoilemme ja retkeilemme säällä kuin säällä ja mottomme onkin: Mitä kurjempi keli, sen parempi seikkailu!

Yhteistyö perheiden kanssa on saumatonta ja avointa. Järjestämme koko perheelle suunnattuja yhteisiä tapahtumia useamman kerran toimintavuodessa. Perinteeksi muodostuneita tapahtumia ovat esimerkiksi perheiden yhteiset meriaamiaiset ja talvitapahtuma unohtamatta joulu- ja kevätjuhlia.

Märssykorissa jokainen lapsi on aarre ja hänet kohdataan yksilönä. Arjen seikkailuissa välittyy iloinen ja positiivinen tunnelma. Astu rohkeasti mukaan seikkailuun!

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kuopiossa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Märssykori

Sipulikatu 8
70820 Kuopio

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

pkmarssykori@touhula.fi

Kati Nevalainen

Itä-Suomi, Palvelupäällikkö

044 477 7708
kati.nevalainen@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Kokopäivähoito 10 pv/kk

 • Kokopäivähoito 15 pv/kk

 • Tuntisopimus

  20 h/vko

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Esiopetus + kokopäivähoito 10 pv/kk

 • Esiopetus ja päivähoito 15 pv/kk

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Kuopion kaupungin palveluseteli ja tulojen, perhekoon sekä palveluntarpeen mukaan määräytyvä palvelumaksu ja sisaralennus.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.