Liminka

Touhula JekkuVekara

Touhula JekkuVekaran viihtyisät tilat toimivat loistavana lähtökohtana päiväkodin toiminnalle. Päiväkodin pienuuden ansiosta talon lapset ja aikuiset tuntevat toisensa hyvin. Toimimme päivittäin pienryhmissä ja teemme paljon yhteistyötä lapsiryhmien välillä.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Koko talon yhteiset tapahtumat kuuluvat säännöllisesti ohjelmaamme, muun muassa pihaleikkipäivät edistävät mukavasti lasten ryhmien välistä vuorovaikutusta. Veikeiden ja Vikkelien pienryhmien välinen parityöskentely helpottaa tarvittaessa lasten siirtymistä toiseen ryhmään iän karttuessa. Isolle pihalle mahtuu koko päiväkodin porukka ja se innostaa lapsia liikkumaan. Pihalla kasvaa myös omenapuita ja marjapensaita ja siellä on oma kasvimaa sekä nuotiopaikka.

Lähiympäristöstä, lyhyiden ja turvallisten kävelymatkojen päästä löytyy useita mielenkiintoisia retkikohteita, joissa käymme viikoittain pienryhmissä. Luontoretkillä lapset pääsevät tutustumaan luontoon, sen eläimiin ja kasveihin leikin kautta. Eväiden nauttiminen raikkaassa ulkoilmassa luo retkitunnelmaa. Leikkipuistot, Lehmilaavu, Vanhan Limingan museoalue ja kirjasto ovat mukavia retkipaikkoja pienelle tai isommallekin ryhmälle. Osa henkilökunnasta on suorittanut Metsämörri- sekä Luonnossa kotonaan -koulutuksen ja näitä oppeja on jaettu koko henkilökunnalle. Ympäristöasiat huomioidaan päiväkodissa esimerkiksi jätteen minimoimisena ja kierrättämisenä.

Kasvatustyötä teemme yhdessä lasten vanhempien kanssa. Lasta koskevien havaintojen ja kuulumisten vaihto avoimesti ja luottamuksellisesti vanhempien kanssa päivittäin on meille tärkeää. Perhekohtaisten keskusteluhetkien lisäksi järjestämme vanhempien ideointi-iltoja sekä muita yhteisiä tapahtumia, joissa perheiden on mahdollista tutustua enemmän toisiinsa. Päiväkodillamme toimii aktiivisesti myös vanhempainyhdistys.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula JekkuVekara

Lithoviuksenlaita 2
91900 Liminka

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

jekku.vekara@touhula.fi

SY

Saara Yli

Päiväkodin johtaja

050 330 2175
saara.yli@touhula.fi

Arkisin klo 12:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Limingan kunnan palveluseteli.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.