Liminka

Touhula Merimasto

Touhula Merimasto sijaitsee Limingassa Niittomiehentiellä. Päiväkodin tilat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden vauhdikkaisiin seikkailuihin.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Merimastossa painottuu taide ja kulttuuri. Me laulamme ja liikumme paljon arjessa tavallisten toimintatuokioiden lisäksi. Hyödynnämme lähimaastoa seikkailuun ja retkeilyyn niin isojen kuin pientenkin kanssa. Suuri seikkailu ei lähde puitteista vaan mielestä. Lastemme lempipuuhia ovat erilaiset liikunnalliset seikkailuradat, hankisähly, aarteenetsintä, vaihtelevat laululeikit ja tutkimusmatkat päiväkodin lähiympäristössä. Päiväkodissamme retkeillään läheisissä metsissä ja korkeimmilla lumivuorilla. Käymme lasten kanssa myös kirjastossa ja leikkipuistoissa. Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat vanhempien kahvit ja kalenterivuoden tapahtumia seurailevat koko päiväkodin yhteiset juhlat. Erityistä päiväkodissamme on pienen talon lämmin tunnelma ja yhteisöllisyys.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Merimasto

Niittomiehentie 31 d
91900 Liminka

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

pkmerimasto@touhula.fi

SY

Saara Yli

Päiväkodin johtaja

050 330 2175
saara.yli@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Kokopäivähoito 15 pv/kk

 • Tuntisopimus

  20 h/vko

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Limingan kunnan palveluseteli.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.

Valloittava hymy kantaa koko päivän

Saara

Päiväkodin kippari, Touhula Merimasto, Liminka.
Lue lisää

Mikä on parasta työssäsi?

Ehdottomasti vaihtelevat ja monipuoliset tehtävät ja työpäivät, jotka kerrassaan tempaavat mukaansa. Parhaita hetkiä työssäni on, kun heti aamusta lähtien pieni ihminen hymyilee silmät tuikkien. Valloittava hymy kantaa koko päivän.

Tärkeintä lapsen näkökulmasta?

Tärkeintä on, että jokainen lapsi eli aarre huomioidaan yksilönä.

Kerro lapsiryhmästä, jossa työskentelet.

Lapsiryhmä, jossa työskentelen on täynnä ihania pieniä seikkailijoita – ihastuttavia ja värikkäitä persoonia, kukin omalla tavallaan.

Odotuksesi tulevalta?

Odotan tulevalta vuodelta uuden rakentamisen ja innostuksen värittämiä päiviä.

Hauska muisto työssäsi Merimastossa

Vauhdikkaat talviolympialaiset villasukilla tulee ensimmäisenä mieleeni.