Liminka

Touhula VekaraKulma

Touhula VekaraKulma on kodikas, keltainen puutalo keskellä Tupoksen taajamaa. Luonnonläheisessä maisemassa sijaitsevan päiväkodin tilat ovat päiväkotikäyttöön suunnitellut, joten ne ovat viihtyisät ja toimivat.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Touhula VekaraKulmassa luovuus tarkoittaa lasten kuuntelemista ja ideoiden huomioimista. Osaamiseen, kädentaitoihin, itsensä ilmaisemiseen ja esiintymisen iloon satsataan. VekaraKulman toiminnassa varhaiskasvatuksen eri oppimisalueet limittyvät niin, että liitämme luovan ilmaisun niin liikkumiseen kuin käden taitoihinkin, musiikista ja muusta taideilmaisusta puhumattakaan.

Laulamme ja musisoimme paljon, tutustutamme lapsia monipuolisesti myös muuhun taiteelliseen ilmaisuun. Kädentaidoissa monet tekniikat ja materiaalit tulevat tutuiksi. Opimme arvostamaan niin omaa kuin toisen tekemää. Toiminta tapahtuu pääsääntöisesti pienryhmissä lasten ikä ja kehitystaso huomioiden. Kerran kuukaudessa on talon yhteinen muskari, jossa lapsiryhmät vuoron perään pääsevät näyttämään oppimaansa. Retket ja tapahtumat kuuluvat vuoden kiertoon ja juhliimme kokoontuvatkin kaikki, mukaan lukien mummot ja vaarit. Ei lie salaisuus sekään, mistä jo perinteisesti löytyy Tupoksen ehkä innostunein tiernaryhmä.

VekaraKulman sijainti on ihanteellinen seikkailumetsän ja kylän urheilualueen välissä. Piha on iso ja mahdollistaa lukuisat puuhat. Vuodenajasta riippuen pelataan jalkapalloa tai mailapelejä. Pihalla voi hiihtää, rullalautailla, viilettää potkupyörillä tai vaikka luistella. Joka talvi rakennetaan jäästä ja lumesta jäätalo, joka onnistuessaan onkin fantastinen elämys. Kesäisin piha on vihreä. Omenapuut, marjapensaat sekä kasvimaa tuottavat jo ihan oikeaa satoa. Pihan makkaranpaistokota ja leikkikioski ovat lasten itsensä tekemiä ja uutta ideoidaan yhdessä lasten kanssa.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula VekaraKulma

Koivulehto 1
91910 Liminka

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00

Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

vekara.kulma@touhula.fi

JO

Johanna Oikarinen

Päiväkodin toiminnanjohtaja

050 374 9822
johanna.oikarinen@touhula.fi

Arkisin klo 12:30-14:00

RS

Riikka Sipola

Päiväkodin pedagoginen johtaja

050 463 3950
riikka.sipola@touhula.fi

Arkisin klo 12:30-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Kokopäivähoito 15 pv/kk

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Esiopetus ja päivähoito 15 pv/kk

 • Kokopäiväsopimus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Limingan kunnan palveluseteli.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.