Lohja

Touhula Vappula

Touhula Vappula avattiin Lohjalle elokuussa 2016 täysin uusiin tiloihin. Päiväkodin ympäristö on monipuolinen ja se mahdollistaa erilaiset liikunnalliset leikit sekä pelit. Vappulassa on kuusi lapsiryhmää.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat liikunta ja hyödynnämme toiminnassamme pienryhmätoimintaa. Lapset liikkuvat päivittäin aktiivisesti vähintään kaksi tuntia päiväkotipäivän aikana. Liikunta kulkee mukana päivän toiminnoissa niin aamupiireissä kuin ulkoilussakin ja liikuntaan kannustavat tilat tarjoavat lapsille mahdollisuuden omatahtoiselle liikunnallisille tekemiselle päivittäin.

Lastemme lempipuuhia ovat musiikkiliikunta, tanssiminen, metsäretket, Voimisteluklubilla käynnit sekä tietenkin leikkiminen. Päiväkodissamme retkeillään viikoittain lähimetsässä ja lähiympäristössä.

Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat vanhempien ja lasten yhteiset liikunnalliset tapahtumat vaihtuvien teemojen mukaan noin kerran kuukaudessa. Vappulassa on tekemisen meininkiä, mikä näkyy päiväkodin arjessa monipuolisena toimintana.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Vappula

Metsätähtikuja 1
08700 Lohja

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

vappula@touhula.fi

RP

Riikka Paakeli-Tamminen

Päiväkodin johtaja

050 408 5708
riikka.paakeli-tamminen@touhula.fi

Arkisin klo 12:30-14:30

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

  10–19 pv/kk

 • 20h / viikko

 • Tuntisopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä palveluseteli. Vanhempien osuus päivähoitomaksusta on sama kuin kunnallisessa päiväkodissa.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.