Muurame

Touhula Löytöretki

Touhula Löytöretkessä seikkaillaan kolmen lapsiryhmän voimin. Päiväkodin toiminta on monipuolista: lapset oppivat liikunnan lisäksi musiikkia, luontoretkeilyä sekä kädentaitoja.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Lapsi kehittää taitojaan laulaen, leikkien ja lorutellen, pienissä työtehtävissä, retkillä ja juhlissa. Tutustumme Valloittajien, Seikkailijoiden ja Tutkijoiden kanssa lähiympäristöön, luontoon, yhteiskuntaan ja kulttuuriin. Myös arjen perushoito-, ruokailu- ja pukeutumistilanteet sekä ulkoilu ja lepo ovat tärkeä osa päiväämme. Arkipäivän toiminnoissa lapsi kertaa kokemuksiaan ja harjoittelee elämisen taitoja ja yhteispelin sääntöjä.

Luottavaiset ja läheiset suhteet kodin ja päiväkodin henkilökunnan välillä ovat perusedellytyksenä luomaan ilmapiirin, jossa sekä vanhemmat että päiväkodin työntekijät voivat kasvattaa lasta johdonmukaisesti ja lapsen tarpeet huomioon ottaen. Päiväkotimme toiminnan suunnittelun lähtökohtana ovat lapsen yksilölliset vahvuudet ja tuen tarpeet sekä lapsiryhmän koostumus. Vanhempien ajatukset ja ideat toiminnan sisällöstä ja kodin ja päiväkodin välisestä yhteistyöstä ovat aina tervetulleita.

Lähetä yhteydenottopyyntöRyhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Löytöretki

Kaijalantie 2
40950 Muurame

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

loytoretki@touhula.fi

Sirkku Vahvaselkä

Päiväkodin johtaja

040 571 1952
sirkku.vahvaselka@touhula.fi

Arkisin klo 7:00-17:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Tuntisopimus

  0–84 h/kk

  85–107 h/kk

  108–130 h/kk

  131–150 h/kk

  Yli 150 h/kk

 • Esiopetus

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Muuramen kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.