Nurmijärvi

Touhula Klaukkala

Touhula Klaukkala sijaitsee Pikkutikankujalla Pikimetsässä. Klaukkalan keskustaan päiväkodilta on matkaa noin kaksi kilometriä.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa korostuu liikunta ja meillä lapset saavatkin vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa päiväkotipäivän aikana erilaisissa ympäristöissä. Klaukkalassa yksi päiväkodin tiloista on varattu pelkästään liikuntaa varten. Erilaiset liikuntapelit kuten sähly ja jalkapallo kuuluvat päivittäin lasten ohjelmaan ja päiväkodin piha-alue mahdollistaa monipuolisen toiminnan myös ulkona.

Lastemme lempipuuhaa ovat itse tehdyt temppuradat sekä perinteiset koti- ja legoleikit. Lisäksi touhukkaat tenavat temppuilevat mielellään renkailla, trapetsilla, köysillä ja tietysti kiipeilyseinällä. Ulkona lapsemme löytää useimmiten keinumasta – verkkokeinu onkin erityisen suosittu.

Retkeilemme lastemme kanssa lähiympäristössä. Aina silloin tällöin meidät löytää päiväkodin vieressä sijaitsevasta kunnan leikkipuistosta leikkimästä. Lisäksi esikouluikäiset käyvät luistelemassa läheisessä jäähallissa.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Nurmijärvellä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Klaukkala

Pikkutikankuja 2
01800 Klaukkala

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00

Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

klaukkala@touhula.fi

PJ

Päivikki Juntunen

Päiväkodin johtaja

050 313 2595
paivikki.juntunen@touhula.fi

Arkisin klo 12:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • Kokopäiväsopimus

 • Tuntisopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Nurmijärven kunnalla on käytössä yksityisen päivähoidon palveluseteli ja perheiden asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa päivähoidossa. Palvelusetelin arvoon vaikuttavat perheen koko ja tulot.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.