Nurmijärvi

Touhula Myötätuuli

Touhula Myötätuuli sijaitsee uusissa tiloissa Nurmijärven Kirkonkylän sydämessä lähellä kirjastoa, Parkkimäen metsiä, urheilualuetta sekä Krannilan tekojäärataa.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat seikkailu, musiikki, liikunta ja kädentaidot. Elämme Myötätuulessa seikkailun makuista arkea, jossa lasten omat aloitteet, valtakunnalliset fyysisen aktiivisuuden suositukset sekä lapsen kokonaisvaltainen kasvu, kehitys ja oppiminen tulevat huomioiduiksi.

Myötätuulen lapset kertovat lempipuuhikseen kirjojen katselun, kavereiden ja aikuisten kanssa leikkimisen ja pelaamisen, luistelemisen, Legoilla rakentamisen, hiihtämisen, uimahallikäynnit, pihaleikit, värittämisen, rummuttamisen ja PetShop-leikit. Kaikki seikkailijaryhmät retkeilevät viikoittain Myötätuulen aitojen ulkopuolella hyödyntäen läheisiä metsiä, liikuntapaikkoja ja leikkipuistoja. Perheiden kanssa nautimme yhteisiä meriaamiaisia muutaman kerran vuodessa ja syyskauden avaamme yhteisellä syyskeitolla. Kokoonnumme myös yhdessä perheiden kanssa liikkumaan ja seikkailemaan yhdessä. Päiväkotipäivien aikana vietämme silloin tällöin nurinkurinpäivää, hulluja päiviä tai hämärän hyssyjä. Koko talon temppuradat ja musiikkihetket värittävät myös arkeamme.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Nurmijärvellä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Myötätuuli

Vehnäpellontie 4
01900 Nurmijärvi

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:00–17:00

Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

pkmyotatuuli@touhula.fi

TJ

Taina Jääskeläinen

Päiväkodin johtaja

044 733 3309
taina.jaaskelainen@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Kokopäivähoito 17 pv/kk

 • Tuntisopimus

  20 h/vko

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Nurmijärven kunnalla on käytössä yksityisen päivähoidon palveluseteli ja perheiden asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa päivähoidossa. Palvelusetelin arvoon vaikuttavat perheen koko ja tulot.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.