Oulu

Touhula Hiirulaisenkuja

Touhula Hiirulaisenkuja sijaitsee Hiirosessa hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen varrella. Hiirulaisenkuja toimii vuonna 2015 valmistuneessa komeassa hirsirakennuksessa, jossa on nykyaikaiset ja viihtyisät sisätilat, jotka mahdollistavat laadukkaan sekä virikkeellisen päivähoidon turvallisessa ympäristössä.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikunta. Myös luonto on hyvin vahvasti läsnä päiväkotimme ympäristössä: oravat, linnut ja jänikset ovat tuttu näky ulkoilussa, kun ne vipeltävät aidan takana. Lähiympäristö ja metsä tarjoavat loistavat ulkoilumahdollisuudet vuodenajoista riippumatta. Teemmekin kuukausittain Metsämörri- ja puistoretkiä. Arvostamme luontoa ja haluamme luoda lapsille jo pienestä pitäen hyvän suhteen siihen.

Hiirulaisenkujan päiväkotia vastapäätä sijaitsee syksyllä 2016 remontoitu leikkipuisto, jossa on iso mäki talven mäenlaskua ajatellen. Kivenheiton päästä löytyy myös hyvä hiihtolatu, jota me käytämme aktiivisesti talvisin. Hiirosessa on myös urheilupuisto, josta löytyy muun muassa kaksi nurmikenttää esimerkiksi jalkapalloilua varten.

Toiminnan suunnittelussa lasten osallistaminen on tärkeää ja lasten toiveet otetaan huomioon. Hiirulaisenkujalla lastanne hoitaa ammattitaitoinen, motivoitunut ja lapsilähtöinen henkilökunta. Meille on aina tärkeintä, että lapsellasi on piäväkodissamme paras mahdollinen olla. Tervetuloa!

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Hiirulaisenkuja

Hiirulaisenkuja 6
90250 Oulu

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

hiirulaisenkuja@touhula.fi

ET

Enni Tammela

Päiväkodin johtaja

050 465 2203
enni.tammela@touhula.fi

Arkisin klo 12:00-15:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

  12 pv / kk

  15 pv / kk

 • 20h / viikko

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

  12 pv / kk

  15 pv / kk

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.