Oulu

Touhula Hönttämäki

Touhula Hönttämäki avattiin elokuussa 2014 Oulussa. Päiväkodin tilat ovat uudenaikaiset ja mahdollistavat lasten monipuolisen liikkumisen. Päiväkodissa touhutaan pienryhmissä ja toiminnassa näkyvät eri orientaatiot liikunnasta kädentaitoihin, musiikkihetkistä satuihin ja lorutteluihin.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkodissamme on aina aikaa omaehtoiselle leikille ja liikunnalle. Meillä lapset liikkuvat reippaasti vähintään kaksi tuntia päiväkotipäivän aikana. Liikuntasali on aktiivisessa lastemme käytössä ja joka päivä pelataan sählyä sekä temppuillaan liikkari- ja temppuradoilla. Lastemme lempipuuhia ovat retket lähiympäristöön sekä ulkoilu omalla isolla pihalla. Muita mieluisia leikkejä ovat koti- ja autoleikit sekä erilaiset rakentelut.

Retkeilemme usein lähimetsässä ja leikkipuistoissa. Päiväkotimme jokaiseen toimintakauteen mahtuu koko talon yhteisiä teemoja ja niiden ympärille rakennettuja juhlia. Yhteinen lauluhetki järjestetään kerran kuussa, jolloin koko talo kokoontuu saliin yhdessä laulamaan ja leikkimään. Järjestämme noin kerran kuussa vanhempainkahvit ja joskus niiden yhteyteen järjestetään myös liikunnallisia pisteitä, joita vanhemmat voivat suorittaa lastensa kanssa. Touhula Hönttämäessä parasta on ihanat ja iloiset lapset sekä työssään viihtyvä ammattitaitoinen henkilökunta. Meillä on rento ja mukava tekemisen meininki sekä kotoinen fiilis. Päiväkotiimme jokainen on tervetullut omana itsenään.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Hönttämäki

Kaartintie 4
90630 Oulu

Aukioloajat

Ma–pe klo 06:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

honttamaki@touhula.fi

PP

Piia Pietilä

Päiväkodin johtaja

044 417 5731
piia.pietila@touhula.fi

Ma-pe klo 12:30-15:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osapäivähoito

  15 pv/kk

 • Kokopäiväsopimus

  4 h/pv

  2,5 pv/kk

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito 15 pv/kk

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.