Oulu

Touhula Jatsi

Touhula Jatsi on vuonna 1986 avattu, Oulun Höyhtyällä sijaitseva päiväkoti. Jatsi on pieni, kodikas ja sympaattinen päiväkoti erinomaisella sijainnilla monipuolisten liikuntamahdollisuuksien lähellä.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa korostuvat liikunta ja lapsilähtöisyys. Tarjoamme lapsille joka päivä kaksi tuntia liikuntaa eri muodoissa päiväkotipäivän aikana niin ulkona kuin sisälläkin. Liikunnassa meistä tärkeintä on ilo, hauskuus ja onnistumisen kokemukset – liikunta on leikkiä ja leikki liikuntaa! Lapset osallistuvat ohjatun liikunnan suunnitteluun, ja myös muussa toiminnassa kuulemme sekä lasten että vanhempien toiveita. Joskus käydään autokorjaamolla tutustumassa autojen toimintaan, joskus haetaan lähikaupasta välipalatarvikkeita tai mennään Lintulammelle lintuja bongaamaan… ja aina meillä on mukavaa!

Teemme paljon retkiä päiväkodin lähiympäristössä. Erityisesti lähiliikuntapaikat, leikkipuistot ja metsät ovat lasten suosikkeja. Lyhyiden kävelymatkojen päässä sijaitsevat mm. Raksilan liikuntakeskus, Ouluhalli sekä lähikoulujen pelikentät. Paikallisbussilla pääsemme näppärästi kulkemaan kätevästi kauemmaskin, ja konsertit, elokuvat sekä muut mukavat kulttuuritapahtumat ovat meille kivoja juhlahetkiä arjen keskellä. Tosin arkikin tuntuu juhlalta, kun laitetaan diskovalot vilkkumaan ja musiikit soimaan, kun siltä tuntuu. Pieni päiväkotimme onkin täynnä elämää – tervetuloa mukaan!

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Lähetä yhteydenottopyyntöRyhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Jatsi

Otokuja 2 C
90150 Oulu

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–16:45

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

jatsi@touhula.fi

KN

Kaisa Nissi

Päiväkodin johtaja

050 465 1221
kaisa.nissi@touhula.fi

Ma–pe klo 9:00–12:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

  15 pv / kk

 • Osapäivähoito

  4 h / pv

  2,5 pv / vko

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

  Osapäivähoito

  Osapäivähoito 15 pv / kk

  Osapäivähoito 12 pv / kk

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.

Ilo lapsen silmissä on parasta

Kaisa 40 v

Päiväkodin johtaja, Touhula Jatsi, Oulu. Touhulalainen vuodesta 2016.
Lue lisää

Mikä on parasta työssäsi?

Lasten kanssa touhuaminen, tottakai! Työskentelen 3–5-vuotiaiden kanssa ja arvaattekin ehkä, että touhua ja tohinaa – sitä meillä riittää. Viikossa ei kyllä ole kahta samanlaista päivää. Välillä mennään sata lasissa ja välillä pohditaan hyvinkin syvällisiä lasten kanssa.

Millainen Touhula on työnantajana?

Iso, mutta kasvun myötä myös koko ajan kehittyvä yritys, joka kouluttaa ja kehittää henkilökuntaa.

Mikä on tärkeintä lasten näkökulmasta?

Hauskuus ja tekemisen meininki. Monipuolista tekemistä ja toimintaa pittää olla tarjolla joka päivä. Turvalliset ja välittävät aikuiset sekä kestävät kaverisuhteet ovat myös tärkeitä.

Millaisia lapsia ryhmässäsi on?

Lapset ryhmässäni ovat suuria persoonia, kerrassaan valloittavia pieniä ihmisiä. Yksi on tutkimusmatkailija ja pohdiskelija, toinen jatkuvasti liikkeessä, kolmas herkkä ja tunteellinen. Jokainen omanlaisensa ihana.

Mitä odotat alkavalta vuodelta?

Otamme henkilökunnan kanssa lapset mukaan toiminnan suunnitteluun aikaisempaa paremmin. Saan edelleen tehdä töitä huipputyyppien ja alan rautaisten ammattilaisten kanssa, ja niitähän tässä yrityksessä riittää.

Ikimuistoinen hetkeni työssä

Ikimuistoisia hetkiä työssäni Touhulassa ovat olleet ne, kun olemme toteuttaneet lasten toiveita – on hoidettu kaverikoiraa, käyty tutustumassa auton toimintaan autokorjaamolla ja opeteltu leikkaamaan kalaa. Ilo lapsen silmissä, kun juuri hänen toiveensa toteutuu, on ollut upeaa, eikä sitä voita mikään.