Oulu

Touhula Jatsi

Touhula Jatsi on vuonna 1986 avattu Oulun Höyhtyällä sijaitseva päiväkoti. Jatsi on pieni, kodikas ja sympaattinen päiväkoti erinomaisella sijainnilla monipuolisten liikuntamahdollisuuksien lähellä.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Toiminnassamme korostuvat liikunta ja lapsilähtöisyys. Lapset saavat kaksi tuntia reipasta liikuntaa päiväkotipäivän aikana niin ulkona kuin sisälläkin. Liikunnassa tärkeintä on ilo, hauskuus ja onnistumisen kokemukset. Päiväkodissamme lapset saavat suunnitella liikuntaa toiveidensa mukaan ja pidämme lasten toivepäiviä, jolloin lapset saavat välipaloista lähtien päättää päivän sisällön. Kuuntelemme mielellämme myös vanhempien ideoita ja toiveita toiminnan suhteen.

Retkeilemme usein lähiympäristössä sijaitseville urheilukentille liikkumaan ja leikkimään. Käymme joka toinen viikko Ouluhallin kuperkeikassa sekä kerran viikossa pidämme liikuntaleikkikoulua ja teemme säännöllisesti metsäretkiä. Kävelemme lähikohteisiin kuten Raksilan urheilupaikkoihin jäähallille sekä lähikoulujen pelikentille eikä kaukana ole myöskään Heinäpään palloiluhalli tai SuperPark.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Jatsi

Otokuja 2 c
90150 Oulu

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–16:45

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

jatsi@touhula.fi

KN

Kaisa Nissi

Päiväkodin johtaja

050 465 1221
kaisa.nissi@touhula.fi

Arkisin klo 13:00-15:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osapäivähoito

  15 pv/kk

 • 20h / viikko

  4 h/pv

  2,5 pv/vko

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito 15 pv/kk

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.

Ilo lapsen silmissä on parasta

Kaisa 40 v

Päiväkodin johtaja, Touhula Jatsi, Oulu. Touhulalainen vuodesta 2016.
Lue lisää

Mikä on parasta työssäsi?

Lasten kanssa touhuaminen, tottakai! Työskentelen 3–5-vuotiaiden kanssa ja arvaattekin ehkä, että touhua ja tohinaa – sitä meillä riittää. Viikossa ei kyllä ole kahta samanlaista päivää. Välillä mennään sata lasissa ja välillä pohditaan hyvinkin syvällisiä lasten kanssa.

Millainen Touhula on työnantajana?

Iso, mutta kasvun myötä myös koko ajan kehittyvä yritys, joka kouluttaa ja kehittää henkilökuntaa.

Mikä on tärkeintä lasten näkökulmasta?

Hauskuus ja tekemisen meininki. Monipuolista tekemistä ja toimintaa pittää olla tarjolla joka päivä. Turvalliset ja välittävät aikuiset sekä kestävät kaverisuhteet ovat myös tärkeitä.

Millaisia lapsia ryhmässäsi on?

Lapset ryhmässäni ovat suuria persoonia, kerrassaan valloittavia pieniä ihmisiä. Yksi on tutkimusmatkailija ja pohdiskelija, toinen jatkuvasti liikkeessä, kolmas herkkä ja tunteellinen. Jokainen omanlaisensa ihana.

Mitä odotat alkavalta vuodelta?

Otamme henkilökunnan kanssa lapset mukaan toiminnan suunnitteluun aikaisempaa paremmin. Saan edelleen tehdä töitä huipputyyppien ja alan rautaisten ammattilaisten kanssa, ja niitähän tässä yrityksessä riittää.

Ikimuistoinen hetkeni työssä

Ikimuistoisia hetkiä työssäni Touhulassa ovat olleet ne, kun olemme toteuttaneet lasten toiveita – on hoidettu kaverikoiraa, käyty tutustumassa auton toimintaan autokorjaamolla ja opeteltu leikkaamaan kalaa. Ilo lapsen silmissä, kun juuri hänen toiveensa toteutuu, on ollut upeaa, eikä sitä voita mikään.