Oulu

Touhula Kivikkokangas

Touhula Kivikkokangas sijaitsee Kivikkokankaan uudella asuinalueella loistavien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Päiväkoti koostuu kahdesta vierekkäin sijaitsevasta päiväkotirakennuksesta. Iso ja toiminnallinen pihapiiri antaa mahdollisuuden laadukkaaseen ja virikkeelliseen päivähoitoon turvallisessa ympäristössä.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikunta ja meillä lapset saavat vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa päiväkotipäivän aikana niin sisällä kuin ulkonakin. Kivikkokankaalla liikunta ei rajoitu vain liikuntatuokioihin ja jumppasaliin vaan päiväkodissa liikutaan pitkin päivää leikin varjolla tilanteesta toiseen siirryttäessä. Touhula Kivikkokankaalla järjestetään päivittäin keskipäivän ulkoilu aikavälillä 12.30–13.30 niille lapsille, jotka eivät nuku päiväunia.

Hyödynnämme päiväkotimme ympäristöä retkeilyyn ja lähimetsä tarjoaa loistavat mahdollisuudet seikkailulle. Lähiympäristössä voikin nähdä Touhula-liiveihin pukeutuneita lapsia retkeilemässä ja leikkimässä. Päiväkodin pihalta pääsee Oulun latuverkostolle, jota hyödynnetään ahkerasti.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Kivikkokangas

Rakkakiventie 35
90670 Oulu

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

kivikkokangas@touhula.fi

KP

Kirsi Puttonen

Päiväkodin johtaja

044 766 7718
kirsi.puttonen@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osapäivähoito

  15 pv/kk

 • Kokopäiväsopimus

  4 h/pv

  2,5 pv/vko

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito 15 pv/kk

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.