Oulu

Touhula Linnanmaa

Touhula Linnanmaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, Oulun yliopiston ja Teknologiakylän lähellä. Päiväkodin tilat ovat uudet sekä viihtyisät.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminta ja sen suunnittelu tapahtuu liikunta edellä. Meillä lapset liikkuvat kehitystason mukaisesti ja monipuolisesti niin sisällä kuin ulkonakin. Lapset saavat päiväkotipäivän aikana liikuntaa sekä omaehtoisesti että ohjatusti, ja meillä liikuntavälineet ovat koko ajan lasten saatavilla.

Päiväkodissamme retkeillään usein aitojen ulkopuolelle ja hyödynnämme liikkumiseen upeaa lähiympäristöämme metsineen ja puistoineen. Läheltämme löytyy myös liikuntahalli ja jäähalli, joita käytämme viikoittain.

Yhteisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat koko talon liikuntahetket ja muskarit, joissa nautimme yhdessäolosta. Meillä on varhaiskasvattajina motivoituneet, reippaat ja iloiset lasten liikuttajat, jotka nauttivat työstään. Meille on tärkeää, että lasten päivistä muodostuu touhukkaita ja monipuolisia. Meille on sydämen asia, että lapsilla on hyvä olla päiväkodissamme.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Linnanmaa

Puulinnankatu 11
90570 Oulu

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00

Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

linnanmaa@touhula.fi

NS

Niina Salmi

Päiväkodin johtaja

044 417 5708
niina.salmi@touhula.fi

Arkisin klo 8:30-16:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

  15 pv / kk

 • Osapäivähoito

  4 h / pv

  2,5 h / pv

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito 15 pv/kk

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.