Oulu

Touhula Lipporanta

Touhula Lipporanta sijaitsee Lipporannassa, Tuirassa. Päiväkodissa lapset pääsevät ulkoilemaan ja leikkimään viereisen leikkipihan lisäksi ympäröivissä terva-Oulun upeissa merimaisemissa.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa näkyy vahvasti liikuntapainotteisuutemme: liikunta on iso osa jokaista päiväämme, niin ohjattujen tuokioiden kuin lasten omaehtoisen toiminnan muodossa.

Päiväkodilla on oma jumppasali, joka mahdollistaa mm. seinäkiipeilyn, sisätemppuradat sekä sählypelit. Päiväkodin lähistöltä löytyy kivoja paikkoja liikkumiseen, mm. leikkipuisto ja Kisakentän alue luistelukenttineen. Joka perjantai koko talon väki kokoontuu yhteiseen liikunta- ja musiikkituokioon omalle pihalle, jossa muutenkin liikutaan aktiivisesti – ulkoilemmehan aamuin ja iltapäivisin joka päivä.

Liikuntavälineet ovat lasten käytettävissä, ja kannustammekin lapsia omaehtoiseen liikkumiseen. 5–7-vuotiainen lasten liikkumisen tukena meillä on käytössä ReimaGO-aktiivisuusrannekkeet. Meillä pidetään myös KiddieJam-tanssitunteja ja vähintään kerran viikossa retkeilemme lähialueilla. Toimimme mahdollisimman paljon pienryhmissä.

Touhula Lipporanta on mukana Olympiakomitean Ilo Kasvaa Liikkuen -ohjelmassa, jonka avulla saamme loistavia vinkkejä lasten päivittäisen liikunnan lisäämiseen. Pyrimme myös tukemaan koko perheen aktiivista elämäntapaa järjestämällä liikunnallisia perhetapahtumia.

Samassa talossa kanssamme toimii ikäihmisten hoivakoti Coronaria Kotikylä, heidän teemme yhteistyötä viikottain: tiistaisin käymme jumppaamassa hoivakodin asukkaiden kanssa ja keskiviikkoisin saamme käydä hoivakodin emännän ja asukkaiden kanssa leipomassa. Lisäksi käymme kylästelemässä puolin ja toisin aina, kun siltä vain tuntuu.

Touhula Lipporannassa eletään siis aktiivista, yhteisöllistä elämää – tervetuloa tutustumaan!

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Lipporanta

Lipporannantie 9 B
90500 Oulu

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

lipporanta@touhula.fi

KN

Kaisa Nissi

Päiväkodin johtaja

050 465 1221
kaisa.nissi@touhula.fi

Arkisin klo 13:00-15:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osapäivähoito

  15 pv/kk

 • Kokopäiväsopimus

  4 h/pv

  2,5 pv/kk

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito 15 pv/kk

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja sisaralennus sekä tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.