Oulu

Touhula LystiVekara

Touhula LystiVekara sijaitsee keskellä Ritaharjun asuinaluetta. Toimintamme on liikuntapainotteista, ja meistä mikään ei ole tärkeämpää kuin se, että liikunnassa on aidosti iloa ja riemua. Touhula LystiVekarasta ei toden totta hauskanpito lopu, siitä vastaavat päiväkodin kaksi puoliskoa, Lystilä sekä Hymylä.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Vauhtia, liikunnan liikunnan iloa ja punaisia poskia, ne kuuluvat Touhula LystiVekaran tavalliseen arkipäivään. Kuten liikuntapäiväkodissa kuuluu, liikunnallinen varhaiskasvatus ja toiminta ovat toiminnan keskiössä. Meidät pitää liikkeellä monipuolinen välineistö, henkilökunnan ohjaamat tuokiot ja aktiviteetit sekä tietysti tärkeimpänä lasten oma mielikuvitus sekä luontainen into liikkua.

Toiminnassamme huomioimme aina myös kaikki muut varhaiskasvatuksen oppimisen osa-alueet. Lasten osallisuus ja omaehtoinen, vapaa leikki on ensiarvoisen tärkeää ja sille pyrimmekin antamaan reilusti aikaa ja tilaa. Päiväkodissamme vietetään koko talon yhteisiä tuokioita ja juhlia erilaisten teemojen ja tapahtumien ympärillä. Myös retket ja vierailijat ovat oleellinen osa toimintaamme. Käytämme toiminnassamme paljon päiväkodin ulkopuolisia oppimisympäristöjä, kuten puistoja, sekä esikoululaisten kanssa koulun kenttää ja liikuntasalia. Käymme myös Metsämörriretkillä lähiympäristössä lasten kanssa.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula LystiVekara

Paulareitti 1
90540 Oulu

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

lysti.vekara@touhula.fi

SS

Sari Seppänen

Päiväkodin johtaja

044 715 0248
sari.seppanen@touhula.fi

Arkisin klo 12:30-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • Kokopäiväsopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.