Oulu

Touhula Metsokangas

Touhula Metsokankaan tilat on sisustettu lapsilähtöisesti ja tehty mahdollistamaan monipuolinen toiminta sekä liikkuminen. Päiväkodin ympäristö on monimuotoinen ja päiväkodin omassa pihassa näkyy talvisin niin lumivuoria, luistelukenttiä kuin hiihtolatukin.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat liikunnan lisäksi lasten omatoimisuus ja kokeiluhalukkuus, turvallisuus, lapsilähtöisyys sekä perhekeskeisyys. Meillä lapset liikkuvat kaksi tuntia reippaasti päiväkotipäivän aikana erilaisissa ympäristöissä niin sisällä kuin ulkonakin. Kannustamme lapsia kokeilemaan rajojaan turvallisesti ja päiväkodissamme lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja. Kuuntelemme lasten mielipiteitä ja toteutamme perheiden toiveita. Meillä on motivoitunut ja osaava henkilökunta, joka kehittää aktiivisesti toimintaamme.

Päiväkodissamme ryhmien yhteistyö toimii hyvin ja kaikki aikuiset tuntevat koko talon lapset. Retkeilemme lasten kanssa metsään, pururadalle, hiihtoladuille, lumivuorille sekä leikkipuistoihin. Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat liikuntaradat, sähly, luistelu ja metsäretket. Pyrimme toteuttamaan liikuntasuunnitelmaa laajasti osallistuttamalla koko perheen mukaan yhteiseen tekemiseen ja järjestämmekin tasaisin väliajoin yhteistä touhua päiväkodilla. Päiväkotimme tekee yhteistyötä Oulussa toimivien urheiluseurojen kanssa, muun muassa Ajax on käynyt pitämässä jalkapallotunteja ja Kärpät luistelukoulua.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Metsokangas

Metsänvartijantie 1
90420 Oulu

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

metsokangas@touhula.fi

TL

Tiina Lehtomäki

Päiväkodin johtaja

044 417 5714
tiina.lehtomaki@touhula.fi

Ma-pe klo 9:00-15:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

  15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus

  • osapäivähoito
  • osapäivähoito 15 pv / kk
  • osapäivähoito 12 pv / kk

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.