Oulu

Touhula PikkuVekara

Touhula PikkuVekara avasi ovensa perheille elokuussa 2009. Kodinomaisessa päiväkodissa touhuilevat kaksi lapsiryhmää, Kiviset ja Soraset. Päiväkodin sijainti Oulun Metsokankaalla Kotimetsäntiellä on erinomainen, sillä ympärillä on runsaasti metsää ja ulkoilumaastoja.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Touhula PikkuVekaran sisätilat ovat viihtyisät ja kodikkaat ja lisäksi omalta pihalta löytyy runsaasti tilaa leikkiä ja puuhailla. Päiväkodin laaja nurmialue tuo vehreyttä piha-alueeseen. Päiväkodin pihalle olemmekin yhdessä lasten kanssa tehneet kasvimaan, jota hoidamme vuosittain. Päiväkodin tiloissa touhuilun lisäksi retket lähiympäristöön ovat kiinteä osa toimintaamme. Metsäretkillä tutustumme luontoon sadunomaisesti ja elämyksellisesti kaikin aistein. Touhula PikkuVekarassa toimii myös syksyllä 2010 toimintansa aloittanut vanhempaintoimikunta.

Luonto- ja ympäristökasvatus ovat olennainen osa päiväkodin toimintaa. Syksyllä 2012 aloitimme Vihreä lippu -toiminnan ja tavoitteenamme on vähentää jätteen syntyä muun muassa käyttämällä materiaalia uudelleen. Liikunnallisuus on myös tärkeä osa päiväkodin arkea ja järjestämmekin lapsille ohjattuja liikuntatuokioita viikoittain. Käytössämme on monipuolinen välineistö niin sisä- kuin ulkoliikuntaan, jotka ovat lasten jokapäiväisessä käytössä. Päiväkodin salissa lapset pääsevät liikkumaan ja leikkimään omaehtoisesti. Luistelemassa käymme Metsokankaan urheilukentällä.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula PikkuVekara

Kotimetsäntie 6
90420 Oulu

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00

Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

pikku.vekara@touhula.fi

Sari Hiltunen

Päiväkodin johtaja

050 336 1923
sari.hiltunen@touhula.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.