Oulu

Touhula Ritaharju

Touhula Ritaharju avasi ovensa keskeisellä paikalla uudella asuinalueella, Pohjois-Ritaharjussa, tammikuussa 2015. Päiväkodin tilat ovat lasta liikkumaan innostavat ja tiloissa temmeltää neljä lapsiryhmää.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuu ohjattu liikunta, pienryhmäpedagogiikka sekä ulkoilu lähiympäristössä. Liikunta on mukana toiminnassamme koko päivän ajan ja olemme mukana Ilo kasvaa liikkuen -projektissa. Meillä lapset saavat kaksi tuntia reipasta liikuntaa päiväkotipäivän aikana. Lastemme lempipuuhia ovat junaleikki, loruttelut, roolileikit, jumppasaliin itse tehdyt temppuradat ja laululeikit.

Päiväkodissamme retkeillään viikoittain lähiympäristössä kuntoreitin varrella Metsämörriretkillä, lähipuistoissa ja lähikoulun pihalla. Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat esimerkiksi joka kuukauden viimeisenä torstaina järjestettävä vanhempien aamukahvihetki, yhteinen koko talon lauluhetki kerran kuussa, Varpaat vauhtiin -tapahtuma syksyisin, pihaseikkailu toukokuussa, isien ja äitien illat ja tärkeän aikuisen päivä.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Ritaharju

Luodikkotie 1
90540 Oulu

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:45–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

ritaharju@touhula.fi

TL

Tiina Latvanlehto

Päiväkodin johtaja

050 408 9133
tiina.latvanlehto@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osapäivähoito

  15 pv/kk

 • Kokopäiväsopimus

  4 h/pv

  2,5 pv/kk

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito 15 pv/kk

 • Esiopetus ja päivähoito

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.