Oulu

Touhula TähtiVekara

Meille TähtiVekarassa on tärkeää, että lapset tulevat kuulluiksi ja voivat ilmaista itseään monipuolisesti. Tarjoamme elämyksiä ja kokemuksia erityisesti musiikin, draaman, liikunnan ja retkien kautta.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Musiikki näkyy ja kuuluu arjessamme päivittäisissä puuhissa sekä ohjatuilla tuokioilla. Musiikillinen ilmaisu lähtee kuuntelemisen, puhumisen ja keskustelemisen harjoittelusta, joten päiväkodissamme lauletaan ja musisoidaan, lorutellaan ja sadutellaan sekä jutellaan paljon.

Päiväkoti toimii uusissa, toimivissa ja viihtyisissä tiloissa. Uusien tilojen lisäksi meillä on iso piha-alue, jossa lapset pääsevät nauttimaan liikunnasta ja leikeistä. Pihalta löytyvät perinteiset liukumäet, keinut, kaksi hiekkalaatikkoa sekä kiipeilyteline. Erikoisuutena on iso kivituhkakenttä, joka houkuttelee lapsia pihapeleihin. Lisäksi pyörät parkkipaikkoineen ovat lasten suosikkeja. Meille syli on sydämen asia ja aito läsnäolo lasta kuunnellen on meille kaikille tärkeää. Päiväkodillamme toimii myös aktiivinen vanhempaintoimikunta.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula TähtiVekara

Kokintie 19
90420 Oulu

Aukioloajat

Ma–pe 7:00–17:00

Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

tahti.vekara@touhula.fi

KK

Katja Kaarre

Päiväkodin johtaja

044 715 0245
katja.kaarre@touhula.fi

Ma-pe klo 9:00-15:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Esiopetus ja päivähoito 15 pv/kk

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Osaviikkosopimus

 • Kokopäiväsopimus

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.