Oulu

Touhula Vaahterapuun Lapset

Touhula Vaahterapuun Lapset sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä omakotitaloalueella Kellossa. Päiväkodin tilat ovat kodinomaiset sekä viihtyisät ja pihalla on tilaa leikkiä erilaisia liikuntaleikkejä.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikunta. Liikunnan lisäksi meille on tärkeää kiireettömyys, lapsilähtöisyys, lasten osallisuuden huomiointi sekä positiivinen asenne. Päiväkodissamme tarjotaan lapsille monipuolisesti erilaista toimintaa: Metsämörriretkiä, liikuntatuokioita, musiikkihetkiä, askartelua ja kokkikouluja. Ulkoilemme kaksi kertaa päivässä ja käymme joka viikko lasten kanssa retkellä. Päivittäisellä aamupiirillä käymme läpi ajankohtaisia asioita ja harjoittelemme uusia lauluja ja esityksiä.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat luonnon tutkiminen. Isoimmat lapset ovat erityisen innostuneita viskaritehtävistä, Hamahelmet ovat myös kovassa suosiossa. Talvella rakennellaan majoja, lumiukkoja ja lumilyhtyjä. Kesäisin hypitään hyppynarulla, puhallellaan saippuakuplia ja tehdään hiekkakakkuja. Joka viikko pidämme liikuntatuokioita: leikkivarjolla leikkien, pihapelejä pelaten tai temppuratoja edeten.

Päiväkodissamme retkeillään viikoittain lähialueen leikkipuistoissa, lähimetsässä, pellon laidalla ja pulkkamäessä. Käymme lasten kanssa joulu- ja pääsiäiskirkossa. Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat viikottainen askartelu, laulutuokio, liikuntahetki ja lelupäivä sekä Metsämörriretki.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

 

Touhula Vaahterapuun lasten toiminta päättyy 30.6.2018.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Vaahterapuun Lapset

Kivarintie 29
90820 Haukipudas

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:15–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

vaahterapuunlapset@touhula.fi

JH

Johanna Hyvönen

Päiväkodin johtaja

050 463 3680
johanna.hyvonen@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Tuntisopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.