Raahe

Touhula VilliVekara

Touhula VilliVekaran toimitilat ovat päiväkotitoimintaan rakennetut, uudet ja viihtyisät. Päiväkodin sisustus on iloinen ja värejä on käytetty rohkeasti. Omassa jumppasalissa lapsilla on lupa hikoilla, liikkua ja riemuita.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkodin sijainti Puu-Raahessa sekä palveluiden ja tapahtumien läheisyys luovat loistavat puitteet kulttuuripäiväkodin toiminnalle, sillä retkille, museoihin ja muille vierailuille on usein vain lyhyt kävelymatka. Lähiympäristöä hyödynnetään myös liikunnan merkeissä. Viikoittain suuntaamme askeleemme metsään, puistoihin, konserttiin tai retkelle. Talvisaikaan hiihto ja luistelu ovat tuttua puuhaa lapsille, kun taas muina vuodenaikoina hikoillaan vähälumisempien lajien merkeissä.

Satujen rooli päiväkodissamme on vahva ja säännölliset kirjastovierailut ovatkin osa arkea. Kasvattajistamme löytyy Metsämörri-osaamista, jota sovelletaan kaupunkioloihin mörrimetsän ohella. Englantia harjoitellaan päiväkodin aikana pidettävässä englannin kielen kerhossa. Lisäksi englantia toteutetaan niin sanotusti pieninä suihkauksina arjessa joka ryhmässä.

Touhula VilliVekarassa arvostetaan tiivistä ja mutkatonta kasvatuskumppanuutta perheen ja henkilöstön välillä. Aktiivisella yhteistyöllä voimme parhaiten tukea lapsen yksilöllistä kehitystä ja kasvua.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula VilliVekara

Palokunnankatu 25
92100 Raahe

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

villi.vekara@touhula.fi

Liisamari Oikarainen

Päiväkodin johtaja

050 374 9813
liisamari.oikarainen@touhula.fi

Arkisin klo 15:00-16:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päivähoitomaksu Raahessa koostuu yksityisen hoidon tuesta, yksityisen hoidon tuen kuntalisästä sekä vanhempien maksamasta hoitomaksusta.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.