Rovaniemi

Touhula Korkalovaara

Touhula Korkalovaara sijaitsee Rovaniemellä, keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Toiminnassamme painottuvat liikunta, pienryhmätoiminta sekä yhteisöllisyys. Lapset saavat vähintään kaksi tuntia monipuolista liikuntaa päiväkotipäivän aikana ja meillä liikutaan monipuolisesti niin ulkona kuin sisätiloissakin.

Päiväkodissa retkeillään viikoittain lähiympäristön metsässä. Lisäksi päiväkodin läheisyydessä sijaitseva liikennepuisto tarjoaa liikennekasvatusta lapsille pienestä pitäen. Touhula Korkalovaaran läheisyydessä sijaitseva Korkalovaaran pallokenttä mahdollistaa monipuolisen liikkumisen, kuten yleisurheilun ja jalkapallon pelaamisen. Päiväkotimme pihassa on oma luistelukenttä ja hyödynnämme myös lähikoulun kenttää, jossa pelaamme kesäisin ja hiihdämme talvisin. Talvisin myös lumikenkäilemme päiväkodin lähimaastossa.

Lasten lempipuuhia leikkien lisäksi ovat metsäretket, majarakentelut, renkailla roikkuminen, trampoliinilla hyppiminen, musiikkiliikuntahetket sekä kiipeilyseinä jumppasalissa. Päiväkodissamme järjestetään joka kuukausi talon yhteinen laulutuokio ja juhlimme toimintakaudellamme kalenterivuoden juhlia. Tarjoamme kerran kuukaudessa vanhemmille aamukahvit ja seurakunta vierailee luonamme muun muassa joulu- ja pääsiäiskertomuksen merkeissä. Eskarilaisemme pääsevät harjoittelemaan uimataitojaan uimakoulussa ja päiväkodin pihalla vierailee myös joka kolmas viikko kirjastoauto, josta lapset mielellään lainaavat kirjoja.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Rovaniemellä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Korkalovaara

Miehentie 10
96100 Rovaniemi

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

korkalovaara@touhula.fi

ML

Minna Leinonen

Päiväkodin johtaja

050 463 3305
minna.leinonen@touhula.fi

Arkisin klo 12:00-15:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Rovaniemen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.