Rovaniemi

Touhula Vekarakolo

Touhula Vekarakolo sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta, Imarin rauhallisella luonnonläheisellä omakotitaloalueella.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkodin piha on rinnemäinen ja pihan reunalla on metsä, jossa keksimme monenlaista puuhaa vuodenajasta riippumatta. Päiväkodin pihassa meillä on myös kota, jossa paistamme makkaraa ja nautimme nuotion lämmöstä sekä vietämme tunnelmallisia joulujuhlia. Liikunnan ohella toiminnassamme painottuvat retkeily ja luonnonläheisyys. Liikumme arjessa päivittäin vähintään kaksi tuntia päiväkotipäivän aikana. Retkeilemme viikoittain päiväkodin lähimetsässä tai Kuolavaaran laavulla. Talvisin käymme lumikenkäilemässä. Lastemme lempipuuhaa ovat erilaiset retket, palikoilla rakentelu, mäenlasku ja omatoiminen liikkuminen. Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat kevät- ja joulujuhlat, isovanhempien ja tärkeän aikuisen päivä sekä vanhempien aamukahvit.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Rovaniemellä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Vekarakolo

Jouttikankaantie 57
96700 Rovaniemi

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

vekarakolo@touhula.fi

KL

Katja Lustig

Päiväkodin johtaja

040 198 2196
katja.lustig@touhula.fi

Arkisin klo 12:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Rovaniemen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.