Rovaniemi

Touhula Vekarakumpu

Touhula Vekarakumpu sijaitsee Vekararinteen alakerrassa Etelärinne 41:ssä. Kummussa on käytössä avarat tilat, jotka koostuvat kolmesta suuresta huoneesta ”akvaarioikkunoilla”, sekä toimivasta eteistilasta. Päiväkodissamme on muun muassa leppoisa sohvanurkkaus, kotileikkitila ja erillinen rakentelu- ja autoleikkitila. Touhula Vekarakumpu on suunniteltu pienille lapsille, meillä on runsaasti esteetöntä ja turvallista liikkumatilaa. Lelut, pelit, kirjat ja muut tavarat ovat helposti lasten saatavilla. Vekarakummun käytössä on myös iso liikuntasali kaksi kertaa viikossa.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkodin piha on suunniteltu pieniä silmällä pitäen. Pihalla on turvallinen liukumäki, keinulauta, hiekkalaatikko ja leikkimökki. Isommilla lapsilla on mahdollisuus ulkoilla Vekararinteen pihalla, joka muodostuu ylä- ja alapihasta välineineen ja suurine puineen. Vieressä sijaitsee myös aidattu ”pikku metsä”. Seikkailemme usein lähimetsässä, viereisellä kentällä ja leikkipuistossa. Talvisin meillä on hyvät mahdollisuudet luisteluun ja hiihtoon. Voimistelusali antaa mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan ja urheiluun.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Rovaniemellä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Vekarakumpu

Etelärinne 41
96100 Rovaniemi

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

vekarakumpu@touhula.fi

ML

Monica Linden

Päiväkodin johtaja

040 048 5025
monica.linden@touhula.fi

Arkisin klo 12:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Rovaniemen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.