Rovaniemi

Touhula Vennivaara

Touhula Vennivaara sijaitsee metsän reunalla, mikä luo erinomaiset puitteet liikkumiselle ja retkeilylle. Päiväkodin uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa lasten liikunnallinen arki onnistuu hienosti.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Toiminnassamme korostuu liikunta. Lapset saavat päiväkodin aikana vähintään kaksi tuntia monipuolista liikuntaa. Leikimme ja liikumme päivittäin sisällä sekä ulkona. Liikunta on lapselle luonnollista ja meillä se tehdään houkuttelevaksi, lapsen toiveet ja kehitystaso huomioiden. Touhula Vennivaarassa liikuntataitojen harjoittelu ei rajoitu vain liikuntatuokioihin ja jumppasaliin vaan päiväkodissa liikutaan pitkin päivää leikin varjolla ja tilanteesta toiseen siirryttäessä.

Retkeilemme lähipuistoissa, laavulla ja hyödynnämme luistelussa lähikenttää. Vennivaaran lasten suosikkiliikuntaleikit vaihtelevat uusien virikkeiden myötä, mutta kestosuosikkeja ovat sähly, nassikkapaini, trampoliinilla hyppely, liukumäet, temppuradat ja suosikkihahmoihin liittyvät jutut kuten Turtles-temppukoulu, Muumijumppa ja avaruuden sankarit.

Suunnittelemme liikunta-aktiviteetit ja toiminnan lapsilta ja vanhemmilta tulevien ideoiden pohjalta. Kannustamme perheitä yhdessä liikkumiseen ja päiväkodillamme onkin säännöllisesti perhetapahtumia. Järjestämme pihatapahtumia eri teemoilla, kuten vauhtivarpaat ja vappuhulinat. Lisäksi vietämme turvallisuusviikkoa ja harrastamme Pokemonsuunnistusta laavulla.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Rovaniemellä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Vennivaara

Talvitie 34
96190 Rovaniemi

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

vennivaara@touhula.fi

Tarja Stankowski

Päiväkodin johtaja

050 349 4442
tarja.stankowski@touhula.fi

Arkisin klo 11:30-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Rovaniemen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.