Seinäjoki

Touhula Mesikämmen

Avaamme uuden 6-ryhmäisen hirsipäiväkodin Karhuvuoreen elokuussa 2019! Taidepainotteinen päiväkoti kulkee työnimellä Touhula Mesikämmen. Nimestä järjestetään paikallisesti nimikilpailu.

Voit hakea päivähoitopaikkaa jo nyt!

Hae päivähoitopaikkaa

Sijainti ja aukiolo

Touhula Mesikämmen

Mesikämmen 4
60550 Seinäjoki

Aukioloajat

Ma–pe 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Maiju Tiittanen

Keski-Suomi, Palvelupäällikkö

044 987 1003
maiju.tiittanen@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

  • Kokopäivähoito 15 pv / kk
  • Kokopäivähoito 10 pv / kk

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Seinäjoen kaupungin palveluseteli ja perheiden asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Palvelusetelin arvoon vaikuttavat perheen koko ja tulot.

Täytäthän ensin Touhulan hakemuksen. Päivähoitopaikan varmistuttua tulee täyttää myös Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatus- sekä palvelusetelihakemukset. Perhe toimittaa hakemukset ja tarvittaessa tulotiedot suoraan Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatustoimistoon.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.