Tampere

Touhula Hervannan Kampus

Touhula Hervannan Kampus aloitti toimintansa Tampereella tammikuussa 2018. Päiväkodissa toimii viisi lapsiryhmää.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Touhula Hervannan Kampuksella jokainen päivä on pieni suuri seikkailu. Ja seikkailuja on moneen lähtöön!

Lapsi on luonnostaan utelias ja tutustuu maailmaan tutkien, kokeillen ja kysellen. Touhula Hervannan Kampuksen arjessa toteutetaan pienten lasten Kide Science -tiedekasvatusta, jonka pedagogiikka perustuu Helsingin Yliopistossa tehtyyn tutkimukseen. Tiedekasvatuksessa painotetaan leikillistä oppimista, tarinoita ja draamaa.

Liikunnalliset, musiikilliset ja luonnon helmassa tapahtuvat leikit tekevät päivistä elämyksellisiä ja innostavat lapsia löytämään uusia tapoja ymmärtää ympäröivää maailmaa.

Touhulassa pienet sananiekat pääsevät nauttimaan kielisuihkutuksen avulla kielten rikkaasta maailmasta monella tapaa. Lasten kieli- ja vuorovaikutustaidot kehittyvät Touhula Hervannan Kampuksella iloisten leikkien, lukuhetkien, lorujen ja laulujen kautta. Digitaalinen Moomin Language School -oppimisympäristö auttaa lapsia oppimaan englannin kielen ilon ja leikin kautta.

Kielellisesti ja kulttuurisesti värikäs ympäristö innostaa tutkimaan ja ymmärtämään uusia näkökulmia sekä maailmankatsomuksia!

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Tampereella.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Hervannan Kampus

Hermiankatu 5
33720 Tampere

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

  • päivähoitopaikat
  • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
  • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
  • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.
KH

Krista Hietanen

Päiväkodin johtaja

050 305 7479
krista.hietanen@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

  • Kokopäiväsopimus

  • Kokopäivähoito 10 pv/kk

  • Kokopäivähoito 15 pv/kk

  • Kokopäiväsopimus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

  1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
  2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päivähoitomaksu Tampereen Touhuloissa on sama kuin kunnallisessa päivähoidossa. Päiväkodissamme on käytössä Tampereen kaupungin palveluseteli. Hoitomaksu määräytyy tulojen mukaan. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kanssa.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.