Toivakka

Touhula Kompassi

Touhula Kompassi aloitti seikkailuntäyteisen purjehduksensa elokuussa 2014. Päiväkodin tilat ovat avarat ja mahdollistavat seikkailijoiden monipuolisen toiminnan. Hytti, jossa seilaamme höyhensaarille päivälevolle, soveltuu myös majanrakennustukikohdaksi ja sählypeliareenaksi.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat lasten aito ja yksilöllinen kohtaaminen – meillä jokainen lapsi on aarre omine vahvuuksineen. Musiikki, liikunta ja seikkailu ohjaavat myös vahvasti toimintaamme ja hyödynnämme mahdollisimman monipuolisia oppimisympäristöjä. Huomioimme jokaisen lapsen yksilönä toteuttamalla ikä- ja yksilötasoista toimintaa. Seikkailemme pienryhmissä: Timantit, Rubiinit, Smaragdit ja Topaasit.

Käytännössä musiikki-, liikunta- ja seikkailupainotus näkyvät toiminnassamme siten, että numerot ja kirjaimet otetaan haltuun muskareissa metsämättäällä, jumppatuokiolla urheilukentällä tai vaikkapa mielikuvitusseikkailussa pelastaessamme Kapun kadonnutta papukaijaa! Painotusalueet eivät rajoitu ainoastaan ohjattuihin toimintatuokioihin, vaan ne siivittävät koko seikkailupäivää. Järjestämme myös paljon erilaisia tapahtumapäiviä liikuntatempauksista koko perheen tapahtumiin.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat erilaiset rooli- ja majaleikit, niin sisällä kuin ulkona. Mielikuvitus siivittää leikkejä vahvasti ja leipomistuokiot ovat myös mieluista puuhaa. Teemme paljon yhteistyötä seurakunnan, koulun, kunnallisen päivähoidon ja vanhainkodin kanssa. Päiväkodissamme retkeillään läheisissä leikkipuistoissa. Kesäisin tämä seikkailijajoukko on tuttu näky rannalla, syksyllä mustikkametsässä, naapurin ”mummolassa” eli vanhainkodilla sekä talvisin hiihtoretkillä ja pulkkamäessä.

Lähetä yhteydenottopyyntöRyhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Kompassi

Jussilanpuisto 3
41660 Toivakka

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

pkkompassi@touhula.fi

Sanni Jalli

Päiväkodin johtaja

044 987 1065
sanni.jalli@touhula.fi

Arkisin klo 12:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Kokopäivähoito 10 pv/kk

 • Kokopäivähoito 15 pv/kk

 • Osapäivähoito

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Esiopetus + kokopäivähoito 10 pv/kk

 • Esiopetus ja päivähoito 15 pv/kk

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Toivakan kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä päivähoitomaksu sekä sisaralennus.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.