Helsinki

Touhula Ankkurinappi

Touhula Ankkurinappi sijaitsee Herttoniemenrannassa Itäväylän varrella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Meille on helppo tulla useasta suunnasta. Tarjoamme lapselle turvallisen ja innostavan kasvuympäristön pienessä päiväkodissa.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Toimimme kahdessa ryhmässä viihtyisissä, kodinomaisissa tiloissa. Merellisessä ympäristössä on paljon puhdasta luontoa ja innostava lähiympäristö. Jotta yhteisestä matkasta tulisi onnistunut, Ankkurinapissa panostetaan ryhmä- ja lapsikohtaisesti erityisesti toiminnan sisällön suunnitteluun ja toteutukseen. Pääpaikkamme on Laivalahdenkaaressa.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Helsingissä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Ankkurinappi

Laivalahdenkaari 18 D
00810 Helsinki

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:15–16:45
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

  • päivähoitopaikat
  • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
  • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
  • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

ankkurinappi@touhula.fi

KJ

Krista Jansson

Päiväkodin johtaja

050 324 7919
krista.jansson@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

  • Kokopäiväsopimus

  • Kokopäivähoito 12 pv/kk

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

  1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
  2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.