Helsinki

Touhula Ankkurinappi

Touhula Ankkurinappi sijaitsee Herttoniemenrannassa Itäväylän varrella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Meille on helppo tulla useasta suunnasta. Tarjoamme lapselle turvallisen ja innostavan kasvuympäristön pienessä päiväkodissa.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Toimimme kahdessa ryhmässä viihtyisissä, kodinomaisissa tiloissa. Merellisessä ympäristössä on paljon puhdasta luontoa ja innostava lähiympäristö. Jotta yhteisestä matkasta tulisi onnistunut, Ankkurinapissa panostetaan ryhmä- ja lapsikohtaisesti erityisesti toiminnan sisällön suunnitteluun ja toteutukseen. Pääpaikkamme on Laivalahdenkaaressa. Tämän lisäksi leikkikoulu Ankkurinappi sijaitsee saman tien varrella osoitteessa Kaivolahdenkatu 8.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Ankkurinappi

Laivalahdenkaari 18 D
00810 Helsinki

Aukioloajat

Ma - pe klo 7:15-16:45
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

  • päivähoitopaikat
  • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
  • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
  • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.
PR

Pirjo Ruuska

Päiväkodin johtaja

046 920 3970
pirjo.ruuska@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

  • Kokopäiväsopimus

  • Kokopäivähoito 12 pv/kk

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

  1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
  2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.