Hyvinkää

Touhula Hyvinkää

Elokuussa 2014 avatun Touhula Hyvinkään tiloissa touhuaa neljä lapsiryhmää. Pavinmäessä sijaitsevan päiväkodin tilat ovat siistit ja selkeälinjaiset.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikunta. Tuemme lasten aktiivisuutta arjessa ohjatuilla liikuntatuokioilla joka päivä ja mahdollistamme myös lasten vapaan liikunnan ja leikit.

Lastemme lempipuuhia ovat kiipeily, hippaleikit, legoilla rakentaminen, metsässä leikkiminen, majojen rakentaminen, satujen kuunteleminen, palapelien kokoaminen, temppuradat, laulupussi, kirjojen lukeminen, kotileikki sekä leipominen. Joka viikko yksi ryhmä leipoo koko talolle jotain.

Retkeilemme paljon lähialueen metsissä ja leikkipuistoissa. Käytämme ahkerasti myös Martin urheilupuistoa ja sen lähistön liikuntamahdollisuuksia. Luistelemme ja hiihdämme ahkerasti talvisin. Taiteeseen ja taiteen tekemiseen käymme tutustumassa lasten kanssa Willa Artun taidenäyttelyissä ja pajoissa. Vierailemme kuukausittain myös Hyvinkään kirjastoissa. Eskareiden kanssa osallistumme monipuolisesti alueelliseen yhteistyöhön lähipäiväkotien ja koulujen kanssa.

Kerran kuussa kutsumme vanhemmat yhteiselle aamupalalle lasten kanssa. Järjestämme myös perheille yhteisiä tapahtumia, kuten Touhulan synttärit elokuussa, vappuriehan sekä joulu- ja kevätjuhlat. Henkilökuntamme on työstään innostunutta ja motivoitunutta. Meillä tehdään enemmän!

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Hyvinkäällä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Hyvinkää

Pavinmäenkatu 9 B
05810 Hyvinkää

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

hyvinkaa@touhula.fi

LM

Lotta Mäkinen

Päiväkodin johtaja

050 435 3702
lotta.makinen@touhula.fi

Arkisin klo 12:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Korkeimmillaan vanhempien maksama päivähoitomaksu on sama kuin ylin kunnallinen hoitomaksu.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

  9 pv/kk

  12 pv/kk

  15 pv/kk

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Esiopetus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Hyvinkäällä päivähoitomaksu koostuu Kelan yksityisen hoidon tuesta, yksityisen hoidon tuen kuntalisästä sekä vanhempien maksamasta hoitomaksusta. Korkeimmillaan vanhempien maksama päivähoitomaksu on sama kuin ylin kunnallinen hoitomaksu. Yksityisen hoidon tuesta löytyy lisätietoa Kelan nettisivuilta.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.