Kempele

Touhula Kempele

Touhula Kempelettä ympäröivät Linnakankaan loistavat metsät ja liikuntamahdollisuudet. Päiväkodin uudet tilat innostavat lapsia liikkumaan!

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikunta ja tarjoamme lapsille mahdollisuuksia liikuntaan koko päiväkotipäivän ajan. Meillä lapset saavat vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa päiväkotipäivän aikana. Päiväkodissamme opetellaan uusia asioita liikunnan ja motoriikan keinoin. Ohjatun liikkarin lisäksi liikumme aamupiireillä, ruokapiireillä, odotustilanteissa ja siirtymätilanteissa. Liikunta on luonteva osa arkeamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Päiväkodissamme toteutuu pienryhmäpedagogiikka. Henkilökuntamme on innostunutta, työhön sitoutunutta ja välitämme lapsista aidosti. Päiväkodissamme lapset osallistuvat toiminnan ja arjen suunnitteluun sekä toteuttamiseen ja arviointiin. Meillä lapset ovat aktiivisesti mukana kaikissa arjen toiminnoissa aikuisten kanssa. Teemme lapsen päiväkotipäivästä lapselle luonnollisen ja kodinomaisen.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat mäenlasku, ”vuorikiipeily”, sähly ja junaleikit sekä muut toiminnalliset puuhat. Retkeilemme paljon lähimetsässä, leikkipuistoissa, koulun urheilukentällä ja talvisin hiihtoladulla sekä luistelukentällä.

Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat koko talon laulutuokio ja liikunnallinen seikkailupäivä kerran kuussa. Meillä järjestetään isien- ja äitienilta sekä juhlimme kalenterivuoden juhlia. Vanhemmille tarjoamme aamukahvit kerran kuussa. Osallistumme Suomen Olympiakomitean lasten liikuntatapahtumiin pitkin vuotta. Kerran kuussa vietämme lapset päättävät -päivää, johon lapsiraati suunnittelee muun muassa ohjelman ja päivän välipalan.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kempeleessä.

 

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Kempele

Tuhkimonkaarre 9
90450 Kempele

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

kempele@touhula.fi

PK

Piia Kekkonen

Päiväkodin johtaja

050 435 9790
piia.kekkonen@touhula.fi

Arkisin klo 9:00-15:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Kempeleen kunnan palveluseteli.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.