Helsinki

Touhula Keskuspuisto

Neliryhmäinen päiväkoti Touhula Keskuspuisto sijaitsee Ruskeasuolla Invalidisäätiön talossa. Taidepainotteisen päiväkodin pihalta aukeaa pääsy Invalidisäätiön veistospuistoon, ja taidetta on esillä ympärivuotisesti koko pihapiirissä ja kiinteistössä vaihtuvissa näyttelyissä.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Touhula Keskuspuiston täysremontoidut tilat sijaitsevat metsämaiseman välittömässä läheisyydessä, joten ulkoilumaastot alkavat heti talon takaa. Talon rauhalliselle sisäpihalle tulee aidattu leikkipiha lapsille, ja leikkipuistoja löytyy myös Keskuspuiston reunamilta. Invalidisäätiön kiinteistöstä löytyy myös allasosasto, jonka uima-allas on sovittaessa lasten käytettävissä.

Taide- ja kulttuuripäiväkoti tuo eri taiteenalat ja monipuolisen kulttuurin lapsen arkeen kiehtovalla tavalla. Oppimisen ja onnistumisen iloa koetaan musiikillisen, kuvallisen, sanallisen sekä kehollisen ilmaisun kautta. Luova ilmapiiri ja kulttuurisesti rikas ympäristö innostavat tutkimaan ja tulkitsemaan ympäröivää maailmaa uusilla tavoilla.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Helsingissä.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Keskuspuisto

Tenholantie 10 B
00280 Helsinki

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00

Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

  • päivähoitopaikat
  • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
  • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
  • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.
LF

Lena Fågel

Päiväkodin johtaja

050 356 5148
lena.fagel@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

  • Kokopäiväsopimus

  • Kokopäivähoito 12 pv/kk

  • 20 h viikko

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

  1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
  2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.