Kirkkonummi

Touhula Bro

Touhula Bro avattiin Kirkkonummella elokuussa 2014. Päiväkodin uusissa ja lasta liikkumaan innostavissa tiloissa temmeltää neljä lapsiryhmää.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikunta ja meillä lapset liikkuvat reippaasti vähintään kaksi tuntia päiväkotipäivän aikana. Meillä liikuntaa hyödynnetään myös oppimisen tukena. Liikunnan lisäksi päiväkodissamme lauletaan, taiteillaan ja satuillaan vaihtuvien teemojen mukaisesti.

Päiväkodissamme kohtaamme lapsen omana ainutlaatuisena yksilönä. Lapsiryhmät tekevät paljon yhteistyötä keskenään ja niinpä lapset vierailevat naapuriryhmissä muun muassa aamupalalla tai osallistuvat toisen ryhmän toimintaan. Tavoitteenamme on, että päiväkodissamme kaikki ovat toisilleen tuttuja ja olemme yhdessä ”Meidän Touhulaperhe”, jossa on hyvä ja turvallinen olla.

Päiväkotimme lasten lempipuuhaa ovat liikuntaleikit, metsässä liikkuminen, rakentelu ja roolileikit. Lapset keksivät myös mielellään omia pelejä ja leikkejä. Retkeilemme viikoittain lähileikkipuistoissa ja metsässä. Teemme myös säännöllisesti reissuja Kirkkonummen keskustan palvelujen äärelle ja tutustumme samalla lähiympäristöön sekä kotiseutuun.

Järjestämme päiväkodissamme säännöllisesti koko talon yhteisiä tempauksia kuten teatteriesityksiä, pihajumppaa, lauluhetkiä ja juhlia. Muita päiväkotimme tapahtumia ovat muun muassa vanhempainkahvit, sadonkorjuujuhla, isovanhempien päivä ja erilaiset kalenterivuoden juhlat.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kirkkonummella.

Lähetä yhteydenottopyyntöRyhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Bro

Bronpolku 2
02480 Kirkkonummi

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

kirkkonummi@touhula.fi

KL

Katja Lukkari

Päiväkodin johtaja

050 461 9025
katja.lukkari@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

 • 20h / viikko

 • Tuntisopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Vanhempien maksama päivähoitomaksu on ylimmillään sama kuin kunnallisessa päivähoidossa.

Päivähoitomaksu koostuu vanhempien maksamasta päivähoitomaksusta, hoitorahasta, Kirkkonummi-lisästä ja mahdollisesta tulosidonnaisesta lisäosasta, jota perheen tulee hakea Kelalta (lomakkeet WH 1 ja WH 2). Kirkkonummi-lisää maksetaan kunnanvaltuuston päättämien periaatteiden mukaisesti. Vanhempien maksama päivähoitomaksu on ylimmillään sama kuin kunnallisessa päivähoidossa.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.

Parasta työssäni ovat päivittäiset kohtaamiset lasten kanssa

Katja

Päiväkodin johtaja, Touhula Kirkkonummi. Touhulalainen vuodesta 2014.
Lue lisää

Millainen työnantaja Touhula on?

Touhulaa voisi kuvailla ajan hermoilla olevana ja kehittymishaluisena sekä kehittymiskykyisenä työnantajana. Minulla on ilo olla yksi touhulalaisista.

Mikä meille touhulalaisille on tärkeää?

Meille on tärkeää se, mikä on lapselle tärkeää eli hyvät kaverisuhteet ja lämpimät sekä turvalliset aikuiset. Ja tietysti leikki sekä liikkumisen ja kokemisen riemu.

Kuvaile lapsiryhmää jossa työskentelet?

Ryhmä on täynnä luovuutta, tunteita, iloa sekä liikettä – ja uskokaa tai älkää – maanantaista perjantaihin, joka päivä. Lapset ovat mahtavia persoonia.

Mitä odotat alkaneelta vuodelta?

Odotan uusia projekteja, joissa on luovuutta ja iloa.

Miltä sitten tulevaisuus Touhulassa näyttää?

Päiväkodit ovat lastensa ja aikuistensa näköisiä. Saamme täyttää sovitut asiakaslupaukset: arvot ja VASU vahvasti arjessa näkyen sekä toimintaan sisältyen.

Mikä on ikimuistoisin hetki työssäsi Touhulassa?

Kyllä se on ehdottomasti asiakastyytyväisyyskyselyn huikeat tulokset. Niistä voi olla kiitollinen.

Hauskin muisto työssäni Touhulassa

Ehdottomasti se, kun kävimme eskarilaisten kanssa ostoksilla paikallisessa Prismassa. Lapset seikkailivat hyllyjen välissä ostoslistat käsissään, rohkeasti myyjiltä apua kysellen. Lapset saivat huomiota osakseen – hymyjä ja kannustavia sanoja niin kaupan henkilökunnalta kuin asiakkailtakin. Kaikki tarvittava löytyi ja tavarat pakattiin pusseihin, kuten asiaan kuuluukin. Liikuttava ja mukava reissu meidän kaikkien mielestä.