Nokia

Touhula Nokia

Touhula Nokian tilat ovat avarat ja mahdollistavat monipuolisen liikkumisen sisällä. Päiväkodin ympäristö on viihtyisä ja siellä on hyvin tilaa juosta ja touhuta.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat liikunta, leikkiminen sekä isommilla englannin kielen suihkutus. Meillä on päiväkotipäivän aikana koko ajan tarjolla aina jokin liikuntaleikki, johon lapsi voi osallistua. Päiväkodissamme lasten osallisuus on tärkeässä roolissa pienryhmätoiminnan lisäksi. Meille on tärkeää, että lapset saavat vaikuttaa toimintaan. Pienten ryhmässä painotamme aitoon läheisyyteen ja sylin tarjoamiseen. Henkilökuntamme nauttii työstään lasten parissa ja meille lasten auttaminen on tärkeä asia ja uuden oppiminen tuo kaikille hyvän mielen.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat liikuntaleikkien lisäksi rakenteluleikit, vauhdikkaat autoleikit, piirtäminen sekä värittäminen sekä perinteiset lauta- ja palapelit. Mielikuvitusleikeissä nähdään jatkuvasti upeita palomies-, Frozen-, Ryhmä Hau- ja Winx-leikkejä. Pienten leikeissä suuressa suosiossa on laulu- ja musiikkileikit, piirtäminen, autot sekä prinsessaleikit. Päiväkodin pihalla oma luistelukenttä ja Angry Birds -keinut, joista lapset pitävät erityisesti.

Päiväkodissamme retkeillään kesäisin läheisellä laitumelle katselemaan lampaita ja läheisiin puistoihin retkeillään läpi vuoden. Metsäretkikohteina meillä on laavun metsä sekä lähimetsä. Päiväkodissamme järjestetään viikoittain talon yhteinen musiikkihetki sekä kuukausittain koko talon liikuntatuokio. Näiden lisäksi juhlimme monia kalenterivuoden juhlia.

Esikoululaiset ovat meillä osapäivähoidossa ja osallistuvat esikoulun ajaksi läheiseen eskariin.

Päiväkodissamme toimii myös iltapäiväkerho 1.–2.-luokkalaisille. Kerhopaikkaa voit hakea Nokian kaupungin sivuilta. (Iltapäiväkerhon puh. 044 417 5728)

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Nokia

Laivurinkatu 1
37120 Nokia

Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

nokia@touhula.fi

SV

Sini Vainio

Päiväkodin johtaja

044 417 5726
sini.vainio@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Tuntisopimus

  Yli 140 h/kk

  86–139 h/kk

  0–85 h/kk

 • Sisaralennus

 • Esiopetus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Perhe hakee Nokian kaupungilta tulosidonnaista palveluseteliä, jonka jälkeen perheen maksama päivähoitomaksu on korkeimmillaan sama kuin kunnallisessakin päivähoidossa.

Palvelusetelihakemuksen voi täyttää sähköisesti Nokian kaupungin sivulla. Lisätietoa antaa Varhaiskasvatuksen palveluohjaus puh. 044 9061242.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.

Liikuntapäiväkoti oli sopiva vaihtoehto energiselle lapselle

Pia

Hiljan äiti, Touhula Nokia
Lue lisää

Miksi valitsitte juuri tämän päiväkodin lapsellenne?

Päiväkoti oli juuri avautunut lähistölle ja  lapsella on niin paljon energiaa, että yksityinen liikuntapäiväkoti tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Ei ole kunnallista hoitoa mitään vastaan, mutta niissä ryhmäkoot kasvavat minusta liian suuriksi ja siksikin tämä vaihtoehto on meille paras.

Mikä on parasta juuri teidän päiväkodissanne?

En voisi kuvitella lastani minnekään muualle päiväkotiin. Henkilökunta on aivan loistava ja kaikki ne virikkeet ja toiminnat mitä he tarjoavat lapselle ovat huikeita. Liikunta, ulkoilu ja retket ovat parasta ja lapseni viihtyy todella mielellään ulkona.  Plussana on myös se, että lapsimäärä on pieni ja täten he saavat riittävästi tukea ja huomiota. Pienessä päiväkodissa on kotoisa tunnelma ja päiväkodin porukka on muodostunut tiiviiksi yksiköksi, mukaan luettuna vanhemmat ja henkilökunta.

Mitä mieltä olette henkilökunnasta?

Olen todella kiitollinen miten paljon olen saanut apua päiväkodista Hiljan kasvatukseen. Tiedän, että meillä vanhemmilla on siitä suurin vastuu, mutta myös henkilökunnan kokemus ja ammattitaito tukevat lapseni kasvatusta. Aina saa neuvoja ja vinkkejä sekä keskusteluapua jos sitä tarvitsee.

Mistä lapsenne tykkäävät päiväkodissaan?

Tietysti henkilökunta ja kaverit ovat ykkösiä, mutta liikunta ennen kaikkea on Hiljalle todella tärkeätä. Hän on oppinut luistelemaan ja hiihtämään päiväkodissa. Myös kaikki retket ovat mieluisia.

Mikä on paras muisto päiväkodista tähän mennessä?

Kaikki päiväkodin ja vanhempien yhteiset tapahtumat ovat jääneet eritoten mieleen. Viimeisimpänä aivan ihana oli joulutapahtuma joka oli metsässä – vanhempainyhdistyksen perustaminen on myös mieleenpainuva asia.