Nurmijärvi

Touhula Nurmijärvi

Nurmijärven Laidunalueella sijaitsevassa Touhula Nurmijärvessä kodinomaisuus sekä arkiliikunta ovat tärkeässä osassa. Päiväkodissamme vallitsee kotoisa ja lämmin ilmapiiri.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Touhula Nurmijärvi tarjoaa laadukasta ja virikkeellistä varhaiskasvatusta sekä viihtyisän päivähoitopaikan touhukkaille lapsille. Liikunta on vahvasti esillä toiminnassamme je meillä lapset saavat päivittäin vähintään kaksi tuntia monipuolista liikuntaa erilaisissa ympäristöissä.

Päiväkodissa retkeilemme lähimetsässä ja ympäristössä. Leikimme, kiikumme ja touhuamme niin sisällä kuin ulkona. Sisätiloissa meillä on käytössä oma liikuntasali monipuolisin liikuntavälinein ja koko talo sekä pihamaa muuttuvat tilanteiden mukaan suureksi liikunnalliseksi leikkikentäksi. Leikki ja liikunta yhdistyvät kaikessa toiminnassa sekä oppimisessa niin eskareilla kuin pienemmillä touhulalaisilla.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Nurmijärvellä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Nurmijärvi

Ohjastie 1
01900 Nurmijärvi

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

nurmijarvi@touhula.fi

LL

Lasse Läntelä

Päiväkodin johtaja

050 435 3702
lasse.lantela@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

  16 pv/kk

  17 pv/kk

  12 pv/kk

 • 20h / viikko

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus/hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Nurmijärven kunnalla on käytössä yksityisen päivähoidon palveluseteli ja perheiden asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa päivähoidossa. Palvelusetelin arvoon vaikuttavat perheen koko ja tulot.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.