Vaasa

Touhula Kalliokatu

Päiväkoti sijaitsee Vaasan Huutoniemellä rauhallisessa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tilat ovat avarassa remotoidussa kiinteistössä suojaisan pihan ja vehreiden puiden ympäröimänä. Talossa toimii kolme ryhmää; 0–3 vuotiaat Pippurit sekä 1–5 vuotiaiden ryhmät Muskotit ja Neilikat.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Touhulan taide- ja kulttuuripäiväkoti tuo eri taiteenalat ja monipuolisen kulttuurin lapsen arkeen kiehtovalla tavalla. Oppimisen ja onnistumisen iloa koetaan musiikillisen, kuvallisen, sanallisen sekä kehollisen ilmaisun kautta. Luova ilmapiiri ja kulttuurisesti rikas ympäristö innostavat tutkimaan ja tulkitsemaan ympäröivää maailmaa uusilla tavoilla. Taide- ja kulttuuripäiväkodista kasvaa elämänmyönteisiä ja rohkeita taiteilijasieluja, joille itsensä toteuttamisessa vain mielikuvitus on rajana.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Vaasassa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Kalliokatu

Kalliokatu 22
65320 Vaasa

Aukioloajat

Arkisin klo 6:30–17:00

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

kalliokatu@touhula.fi

SK

Satu Kaukonen

Päiväkodin johtaja

044 758 5505
satu.kaukonen@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Kokopäiväsopimus

 • Kokopäiväsopimus

 • Kokopäiväsopimus

 • Kokopäiväsopimus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Touhula Kalliokatu on ostopalvelupäiväkoti, jonne asiakkaamme hakeutuvat Vaasan kaupungin hakumenettelyn mukaisesti. Täytäthän kunnan hakemuksen. Olemme varanneet tutustumisaikoja jokaiselle viikolle, olette lämpimästi tervetulleita.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.