Vantaa

Touhula Kaivoksela

Touhula Kaivoksela avattiin Vantaalla tammikuussa 2015. Päiväkoti toimii täysin uusissa ja tilavissa tiloissa, jotka mahdollistavat lasten monipuolisen liikkumisen sekä pienryhmätoiminnan.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikunnan lisäksi pienryhmätoiminta ja lapsilähtöisyys. Liikumme aktiivisesti ja monipuolisesti päivän aikana niin sisällä kuin ulkonakin. Lasten ohjattu sekä vapaaehtoinen toiminta tapahtuu pienryhmissä. Toimintamme on suunniteltu lapsilähtöisesti: kuuntelemme lasten toiveita ja havainnoimalla saamme suunniteltua ja toteutettua oikeanlaista toimintaa.

Liikunta on mukana kaikissa arjen tilanteissa: päivä alkaa aamujumpalla aamupiirin yhteydessä. Päiväkodin jumppasali on ryhmien käytettävissä viikoittain. Lapset ulkoilevat päivittäin aamu- sekä iltapäivisin ja pihalla on ohjattuja pihaleikkejä. Liikuntavälineitä on lasten saatavilla koko ajan. Lastemme lempipuuhia ovat rakentelut, kotileikki, vesileikit ulkona, pallopelit sekä tanssiminen.

Ryhmämme retkeilevät vähintään kerran viikossa päiväkodin lähiympäristössä ja joskus hieman kauempanakin. Vierailemme myös Myyrmäen kirjastossa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä päiväkodista.

Päiväkodin henkilökunta on sitoutunut liikunnan toteuttamiseen ja hyödynnämme henkilökunnan vahvuuksia. Teemme myös yhteistyötä Vantaan tanssiopiston kanssa; mahdollistamme lasten tanssiharrastuksen päiväkotipäivän aikana. Kannustamme perheitä liikkumaan vapaa-ajalla erilaisten tempauksien kautta. Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat perinteiset äitien- ja isänpäivätapahtumat sekä kevät- ja joulujuhla. Järjestämme myös säännöllisesti liikuntatapahtumia, kuten Pihaleikkipäivän.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Vantaalla.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Kaivoksela

Aapraminkaari 3
01610 Vantaa

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

kaivoksela@touhula.fi

AT

Anu Tuoma

Päiväkodin johtaja

050 374 7759
anu.tuoma@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv/kk

 • Kokopäiväsopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä yksityisen päiväkotihoidon palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä hoitomaksu sekä sisaralennus.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.